10 VELIKIH ISTINA koje vam muškarac nikada neće priznati

Kažu da svaka žena u sebi krije neku tajnu. Ali šta je s muškarcima? I oni imaju tajne koje žene ni ne naslućuju. Kako bismo ženama olakšali život, donosimo 10 velikih istina koje muškarac nikada neće priznati ženi.

1. Mi muškarci volimo samouverene žene
Muškarci percipiraju žene kao što percipiraju i sebe same. Zbog toga će većina muškaraca radije izabrati harizmatičnu ženu s viškom kilograma nego modela koji ima problema sa samopouzdanjem. To je zato jer je samouverena žena automatski i više fizički atraktivna.

2. Važno mi je kako izgledaš
Većinu muškaraca ne zanima oblači li je njihova lepša polovina pomodno ili ne, ali žele da njen stil bude “pametno seksi”, odnosno da se istovremeno odeva elegantno i seksi, ali ne vulgarno. Zapamtite, muškarci vole očima.

3. Ne znam to da uradim
Biti muško u očima žena, muškarcima je jako važno. Zbog toga će se prihvatiti svakog posla, čak i ako nisu sigurni hoće li znati da ga urade. Žele da ih njihove partnerke doživljavaju kao jake i pametne, bez obzira na to znaju li ili ne da poprave fen za kosu.

4. Osećam se izgubljeno kada me pitaš zeznuto pitanje
Žene vole da postavljaju pitanja poput “Izgledam li debelo u ovome?” praveći pritom istovremeno tužan i “preteći” izraz lica. A muškarci stvarno ne vole da odgovaraju na takva pitanja. Ako njegovu partnerku haljina proširi, muškarac će to primetiti, ali će ipak odgovoriti komplimentom jer misli da ona to želi da čuje.

5. Ne mogu sebi to da priuštim
Nije tajna da se muškarci stalno međusobno nadmeću. Konstantno se upoređuju sa svojim prijateljima i mrze da prihvataju neuspehe. Muškarac jednostavno ne može reći svojoj devojci da sebi ne može nešto da priušti.

6. Ljubomoran sam
Muškarci ne vole da otvoreno pokazuju svoja osećanja i kada vidi da njegova djevojka očijuka s drugim, vrlo verovatno neće pokazati ni trunčicu emocija. Ali, verujte, u sebi oseća buru emocija.

7. Mislim da je tvoja sestra/prijateljica jako seksi
Stvar je vrlo jednostavna: ako vi mislite da je vaša prijateljica ili sestra super seksi, ni vašem muškarcu neće promaći taj njen “kvalitet”. Možda će čak i razmišljati o njoj, ali nikada to neće reći na glas. Koliko god vas voleo i vi voleli njega, muškarac jednostavno nikada neće biti slep na druge žene.

8. Volimo da čujemo kompliment
Tradicija je da komplimente obično udeljuju muškarci, ali istina je da i oni vole da dobiju kompliment. I oni žele da čuju lepe reči i da osete da ih neko gleda s ljubavlju baš kao i žene, a takve sitnice mogu sve da promene. Muškarci žele da znaju da nisu potraćili vreme tražeći pravu odeću pre nego što su se našli s vama.

9. Bojim se
Muškarac ne bi trebalo da govori o svojim strahovima, zar ne? Ali, istina je da svako ima fobije, i to je sasvim u redu. Muškarci vam neće reći da se boje mraka ili paukova kako ne bi pokazali svoje slabosti.

Izvor: zadovoljna.hr

loading...

Facebook komentari