13 znakova je on PRAVI muškarac koji će vas usrećiti

 

Zreo muškarac radi ono što smatra ispravnim, po svaku cenu. Ako je takav uz vas, blago vama. Ako niste sigurni, evo kako da prepoznate te (danas, nažalost, retke) primerke.

# Bira svoje bitke.

Zreo muškarac ne zamara se banalnostima. Ne traći vreme na trivijalne stvari, Neće dopustiti da njegov ego i tvrdoglavost ugroze njegov odnos sa ženom koju vole zbog sitnice.

# Vodi računa o svojim stvarima.

Ume da uključi veš mašinu, ali ne samo u teoriji, nego i u praksi. Raščisti haos kad ga napravi jer je svestan da a) nije više četvorogodišnjak i b) ne živi sa mamom.

# Ne plaši ga menstruacija.

Ako se “grozi” krvi i neprijatno mu je da ode i kupi vam uloške ili tamopone ako vam zatrebaju, brišite glavom bez obzira.

# Ljubazan je prema konobarima, taksistima, bakicama koje prodaju cveće na ćošku.

Sve i da vas tretira kao princezu, ako primetite i samo nagoveštaj bahatosti prema drugim ljudima, vreme je da se razilazite. Zato što je takvo ponašanje nedopustivo. I nemojte se zavaravati. Ako misli da je ok da bude grub prema BILO KOME, pitanje je dana kada ćete taj neko postati vi.

# Može da se raspravlja, pa i da se svađa, a da to ne shvata lično.

Svađa je ok, ali svađa u kojoj vas časti psovkama, ružnim rečima ili uvredama odraz je nezrelosti i lošeg karaktera. Sve vam je jasno.

# Pravi vam društvo dok ste u kupovini.

Muškarci to generalno ne vole, ali ako nije spreman ni jednom, dva puta godišnje da vam pravi društvo dok tražite savršenu haljinu, onda nije problem u tome što ga to “smara”, nego u tome što je samoživi klinac.

# Ne plaši se promena.

Zreo muškarac ne boji se promena, čak im se raduje. Jer shvata da bez njih nema napretka, ni ličnog, ni vašeg, kao para.

# Uradi ono što je rekao da će uraditi.

Drži do svoje reči i shvata da su prekršena obećanja odraz našeg karaktera.

# Sposoban je da komunicira sa ljudima koje vidi prvi put.

Ako ste na nekoj proslavi firme u kojoj vi radite, ne morate da ga držite za ruku i brinete se da li mu je dosadno ili neprijatno.

# Svestan je da je život mnogo više od društvenih mreža.

Nema potrebu da selfijima bilo kome dokazuje bilo šta, jer ima samopouzdanja i ne zavisi od jeftinim trikova za podizanje ega.

# Zna da izbor garderobe nije presudan, ali ni beznačajan.

Cipele, kakve god da su, očišćene su. Košulja, kakva god da je, ispeglana je. Bira odeću koja mu stoji dobro i ne obazire se na trendove.

# Razlikuje brzu hranu od prave hrane.

Ne mora da bude majstor u kuhinji, ali mora da ume da uživa u hrani.

# Čita.

Ne ono što mora. Ono što želi.

(mondo.rs)

loading...

Facebook komentari