3 seksualne fantazije koje momci potajno žele da ostvare

Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskreni bar kada je u pitanju seks naravno da ste se prevarili drage naše devojke. I oni imaju tajne želje, ali neke od njih kriju od nas. Možda zato što misle da im nećemo ispuniti, a zapravo te skrivene fantazije nisu toliko perverzne i nemoguće. Evo o čemu se radi.

Dirty talk
Izgovaranje seksi fraza toekom intimnog čina neke muškarce će dodatno uzbuditi, Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod “prljavim” govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje šta želi od njega u tom trenutku.

Scene iz pornića
Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za sopstveni seksualni život. Retki od njih će priznati da bi ponekad rado “odglumili” neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju kako su inspirirasani filmovima za odrasle.

Kada vas posmatra dok mastrubirate
U anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da posmatraju svoje partnerke dok one mastrubiraju. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog saznanja da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se svogzadovoljstva.

Izvor: Zadovoljna.hr

loading...

Facebook komentari