4 mita o PREVARI u koje MORATE prestati da verujete!

Prevare u vezi su svuda oko nas, a u današnje vreme je lakše nabrojati parove koji nisu bili izloženi neveri nego one koji jesu. Kao i kod svake stvari povezane s ljubavi, i kod prevare postoje brojni mitovi u koje pod hitno treba prestati verovati.

Prevara je uvek rezultat nesrećne veze
Iako često jeste, ponekad je samo reč o spletu okolnosti. Osoba može biti srećna u braku ili vezi i svejedno imati potrebu za prevarom – ljudi su skloni traženju užitka, a kada ga traže, ne znači da su nužno nesrećni s onim što već imaju, samo su radoznali.

Prevara znači kraj
Za neke je ovakva izdaja definitivan kraj odnosa, ali za neke je i prilika da svoj odnos izgrade ispočetka. Kriza je ponekad dobra prilika za novi početak, a prevara može biti baš to.

Jednom neveran, uvek neveran
Još jedan mit koji treba razbiti. Osobe koje su upletene u neveru često se vraćaju na staro, ali to nikako ne znači da se ne mogu promeniti i postati verne. Ne postoji pravilo da će neverna osoba uvek biti neverna.

Muškarci varaju zbog seksa, žene zbog emocija
Ni u ovom slučaju ne postoji pravilo. Postoje žene koje varaju zato što žele vruć, uzbudljiv seks, postoje muškarci koji varaju jer im nedostaje emocija u vezi u kojoj se nalaze. Nije pošteno generalizovati.

Izvor: index,hr

loading...

Facebook komentari