5 načina kako održavati ljubav kada ste u VEZI NA DALJINU

 

Veze na daljinu su jako teške same po sebi, a kamoli kada se čitava situacija oduži. No, ne dopustite da vas udaljenost obeshrabri. Donosimo vam pet načina koji će vašu značajnu polovicu oboriti s nogu iako vam nije u dosegu zagrljaja.

1. Napišite ljubavno pismo

Oživite ljubav iz omiljenog filma svake dame. Ako vaša draga živi za romantiku kao onu iz Nootebook-a, rukom napisano ljubavno pismo sigurno će biti pun pogodak.

Iako nema ništa loše u slatkoj poruci ili videopozivu, pismo iznenađenja na kućnu adresu puno je romantičniji i posebniji način iskazivanja ljubavi.

2. Kupite karte za događaj u blizini partnerova mjesta stanovanja

Ako se preko vikenda nikako niste mogli osloboditi radnih obaveza, iznenadite voljenu osobu makar kartama za događaj u njegovoj blizini.

Time ste odredili dan vašeg ponovnog susreta, što samo po sebi razlog za veselje, a time ćete lakše ”preživjeti” i trenutnu situaciju.

3. Ostavite sve po strani i iznenadite voljenu osobu

Ako vam se dan u trenu oslobodi, ne razmišljajte ni časa. Nije važno koji je dio dana, ni koliko je vaša voljena osoba udaljena od vas, jer na kraju dana sve se svodi na ljubav. Uskočite u svoj Renault Clio, koji vas nikad nije iznevjerio u ovakvim prilikama i provedite dan s voljenom osobom. Iznenađenje poput ovoga teško je zasjeniti.

4. Zamijenite ”pravi” dejt online večerom

Ako ipak ne možete ostaviti sve po strani, online dejt uz večeru zamijenit će onaj u vašem omiljenom restoranu. Srećom, danas se veze na daljinu lakše podnose jer imamo priliku komunicirati s voljenim osobama pomoću tehnologije.

Isplanirajte dejt unaprijed, izdvojite nekoliko sati za večeru uz svijeće. Osim toga, ne zaboravite da je to pravi dejt, dotjeravanje je obavezno za oboje.

5. Iznenadite svoju značajnu polovicu dostavom omiljenog jela

Ako želite otići korak dalje, uz organizirani online dejt iznenadite voljenu osobu dostavom omiljenog jela na kućni prag. To će večeru učiniti još posebnijom, a trud će sigurno biti cijenjen.

Izvor: dnevnik.hr

loading...

Facebook komentari