Aca Lukas: Nije mi žao Viki!

Pjevač Aca Lukas, koji publiku zasmijava duhovitim opaskama tokom žiriranja u „Zvezdama Granda”, kaže da mu ne pada na pamet da se mješa u svađe ostalih članova. Iako je pjevačica Viki Miljković nedavno izjavila da se sa njim najviše druži, te da od njega očekuje podršku kada je napadnu Jelena Karleuša i Marija Šerifović, on kaže.

– Zašto bih je branio?! Kada njoj nije žao sebe, što bih je ja žalio? Neću da se petljam u te njihove razmirice, a smatram i da nema potrebe. Ne doživljavam to kao svađe, već kao beningna bockanja. Svakako da, kada se ugase kamere, mi svi sjednemo zajedno i doručkujemo. Te rasprave se ne nastavljaju van podijuma i stolica žirija – kaže Lukas.

viki-miljkovic03-ras-foto-milan-ilic-1000x0

– Ne znam ko se sa kim iz žirija druži i koliko se ona viđa sa ostalima, sa mnom je dobra i viđamo se. Uostalom, ja sam dobar sa svima, pa to ne mjerim – ističe pjevač, koji je ponio titulu najduhovitijeg i najšarmantnijeg člana žirija.

– Sviđa mi se ovo „najveći šarmer”, to mi se baš dopada. A to što sam duhovit, to je što imam duha. Uostalom, takva je emisija, sve je to dio šou-programa kako bismo gledaocima bili interesantni. Zato se i bockamo. Stvarno to ne shvatam kao svađe jer nisu to te razmjere – tvrdi Lukas.

– Sa druge strane, uozbiljim se kada komentarišem kandidate. Nikoga ne vrijeđam komentarima, ali kada neko ne umije da pjeva, ja ga posavjetujem dobronamjerno da se mane ćorava posla – kaže kroz smijeh Aca, koji je za 29. april zakazao koncert u „Kombank areni“.

Rano je da se pripremam, ali sastavili smo priču kako će to da izgleda. Jedan dio koncerta biće ispunjen dobrim rok pjesmama. To će biti nešto drugačije od onoga što sam do sada radio – otkriva Lukas.

loading...

Facebook komentari