7 stvari koje ćete osjetiti samo kada se zaljubite u PRAVU OSOBU

 

Priznaćete da nema boljeg osećaja na svetu od onog kada ste zaljubljeni u osobu koja vam potpuno odgovara. Kada sretnete svog muškarca iz snova zaboravićete na sve one pogrešne koje ste morali da upoznate kako biste stigli do njega, ono što ćete osećati tada neće biti samo osećanje ljubavi već potpunog zadovoljstva sreće, nešto magično, neobjašnjivo, jedinstveno…Ukoliko vas nismo mnogo zbunili, u nastavku smo pripremili spisak osećanja koja ćete osetiti kada ste sa pravom osobom.

I ujedno prepoznajte da li je vaša trenutna veza ona sudbinska, prava, jedinstvena ili vas čeka još uvek čega potraga.

Kada upoznate pravu osobu bićete zbunjene…

Možda vam deluje neobično, ali kada vam ušeta u život neko koga ste čekali ceo svoj život, bićete iznenađene, možda čak i zbunjene. Da, lepo ste pročitale! Ali ne brinite, bićete prijatno iznenađene i pitaćete se da li se to stvarno dešava, da li je samo san ili vam je konačno naišao neko ko vas toliko razume, čini nasmejanom i zaljubljenom.

…ali i sigurne

Ne sumnjamo da će vaš dragi umeti da vas fizički zaštiti ukoliko je to potrebno, ali ovde mislimo na onu važniju sigurnost – emocionalnu. Jedostavno pre svega ćete osetiti da možete da mu verujete, da je uvek tu za vas, da koji god problem naiđe on je tu da ga zajedno sa vama reši. Sigurne ste ga vas voli, ne sumnjate u njegove reči i definitivno njegov zagraljaj biće nalepše i najsigurnije utočište.

…neopisivo srećne

Da li ima lepšeg osećanja od neopisive sreće, a čak ne znate ni pravi uzrok tm neodoljivom osmehu kojeg niste skinuli s lica ceo dan? Uzrok zapravo postoji i za to je kriva osoba koja vam ceo svet čini lepšim i boljim mestom za život. Samo pravi partner će u vama izazvati to magično osećanje sreće jer on postoji da vas usreći, makar to bio samo jedan pogled, poljubac ili poruka za dobar dan.

… spremne za korak dalje

Sećate se kako ste ranije pričale da niste još uvek spremne da stvari budu ozbiljne, da vam je potrebno još vremena za korak više? Te priče padaju u vodu kada sretnete partnera koja vam u potpunosti odgovara, jer sa njim želite apsolutno SVE! Nije bitno ni vreme ni mesto, jednostavno osećate da bi sa njim mogli na kraj sveta ako vas pozove.

… pre svega znaćete koliko ste mu važne

Da li je on najbolja stvar koja vam se desila? A isto tako znate da je on srećan i prezadovoljan jer je konačno našao osobu poput vas! On neće dozvoliti da zaboravite koliko je srećan jer ste zajedno, zbog čega se on tako ludo zaljubio u vas i koliko značaj imate u njegovom životu.

… potpuno slobodne

Prava ljubav podrazumeva i pravu slobodu i osećaj da vas niko ne sputava, već vam daje vetar u leđa. I dok ste se u prošlim vezama osećali kako ste u zlatnom kavezu i ponekad se koristili sitnim lažima, sa pravom osobom nema potrebe za tim. On vam daje snagu i slobodu da donosite sopstvene izbore, uvek će se naći kao podrška i oslonac i osoba kojoj možete poveriti apsolutno sve. On ima poverenja u vas da ćete uvek postupiti kako treba, ne proverava vas i svaki problem rešava razgovorom, a ne svađom. Slobodne ste da idete na kraj sveta same, a opet da budete samo njegove.

… i pune nade i planova

Ne plašite se šta će biti u budućnosti jer jedva čekate da doživite lepe stvari sa vašom omiljenom osobom. Bezbroj planova, zajedničkih ciljeva vas čekaju da ih ostvarite i nadate se lepim događajima, a zašto i ne biste kada imate pravu osobu pored sebe. Uživajte – jer to što osećate trenutno je najbolji osećaj na celom svetu.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari