7 stvari koje mudra devojka NE ZAHTEVA od svog muškarca

Mnoge žene misle kako im muškarci duguju nešto.

Naime, takav pristup ljubavnom odnosu može biti itekako opasan i poguban, kada je u pitanju održavanje poverenja i uzajamnog poštovanja. No, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno.

Ovo su stvari koje mudra žena ne zahteva od svog partnera…

# Mudra žena je samostalna i ne očekuje od muškarca da je izdržava
Da je hrani, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima jedinu obavezu da pazi i brine se za svoju decu, te isto važi i u obrnutom slučaju. On može birati da se brine o vama, ali to nije obavezan.

# Ne traži od njega da prihvati njene hobije ili interesovanja
Ako vi želite na kurs plesa, a on mrzi sve vezano za njega, on će vas odbiti, a vi nemate pravo insistirati da ide negde, gde ne želi. Samo zamislite kako bi vama bilo da vas forsira da radite nešto, što vam nije prijatno. Ne morate imati baš sva ista interesovanja, kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.

# Ne traži od njega da bude nešto što nije
Drugim rečima, inteligentna žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promeni, već ona utiče na njega tako da postane najbolja moguća verzija sebe. Muškarac će tako ceniti samo ženu, koja ga prihvata onakvim kakav on jeste.

# Ne traži od njega da ignoriše druge žene
Muškarci ne mogu a da ne primećuju druge žene, jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što pre prihvatite tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da biste mu trebali tolerisati flertovanje s istima, no poštedite se i nepotrebne drame.

# Mudra žena veruje svom muškarcu
I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne traži njegov telefon na pregledavanje, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu veruje u punom smislu te reči i sigurna je u njegovu ljubav.

Izvor: index.hr

loading...

Facebook komentari