BIĆE VAM LAKŠE KADA ZNATE OVO: 5 stvari koje morate da naučite o muškarcima!

Muškarci su, za razliku od žena, poprilično jednostavna bića i drage devojke ovo su stvari koje žele da znamo o njima. Pažljivo čitajte!

Žele da nas zaštitite
Muškarci su sasvim svesni da prosečna devojka može živeti i bez njihove zaštite, ali i dalje žele da nam pruže. Muškarac se dobro oseća kad zna da se žena oseća sigurno uz njega.

Obožavaju nas i bez šminke
I to nam stalno ponavljaju, a mi nekako odbijamo da im poverujemo. Naravno, postoje prilike kada žele i da smo tip top sređene, ali generalno, muškarci stvarno vole ženu koja se pred njima oseća prijatno bez “maske”.

Žele da nas usreće
I žele da im kažemo tačno kako! Za muškarce je stvar poprilično jednostavna: Ako žena zna šta želi od njih, bilo bi lepo da im to i kaže. Muškarci su skloni brzom i delotvornom rešavanju problema, pa su tako skloni i brzom pronalasku rešenja.

U vezi su kada su spremni za to
Muškarci nemaju potrebu “da saju šansu” nečemu što na prvi pogled ne deluje dobro, a žene to često rade. Prosečni muškarac zna šta želi, zna šta NE želi i nema problem da bude singl.

Žele da ih cenimo
Ne trebaju njima veliki gestovi, ali ako im kroz duži period čini da njihov trud prolazi neprimećeno logično je da će biti nemotivisani.

Izvor: Index.hr

loading...

Facebook komentari