BIT ĆE SAMO TVOJ: 7 savjeta da ti bude vjeran kao pas..

 

Biće samo tvoj: Prema statistici u životu svakog muškarca nalazi se samo jedna do dve žene koje mogu nazvati zapanjujućim ljubavnicama.

Sa vrlo malim brojem žena muškarci imaju seks koji će pamtiti do kraja života. I tu nije sve u poznavanju seksualnih tehnika, već i u razumevanju psiholoških karakteristika. Ovih sedam važnih saveta će vam pomoći da postanete veoma dobra ljubavnica koju vaš muškarac nikada neće zaboraviti, a od koje neće želeti da ode.

1. Budite iskreni

Muškarci ne razumeju savete. Komunikacija sa partnerima, je deljenje iskustava i emocija. Posebno na ono što se dešava u krevetu. Ako vam se ne sviđa nešto – recite mu! Nema potrebe da budete strpljivi i čekate da on nagađa.

2.Budite neinhibirani

Dozvolite da vas vaš muškarac zadovolji. Seks ne treba da postane usluga za muškarce. Odlazak u krevet izaziva obično izgrađena pravila i vaspitne komplekse u vezi sa izgledom i tako dalje. Ne dozvolite da vas vaši mali “komplekci” udalje od muškarca. To može dovesti do seksa sa strane i do potpunog pucanja odnosa.

3. Nemojte zaboraviti na komunikaciju u krevetu

Mislimo na reči, zvuke i jecaje koji treba da se probiju tokom seksa. Ne stidite se da izrazite svoje emocije. Muškarac će nastojati da pruži još više zabave ako vidi takvu povratnu informaciju.

4. Podelite svoje emocije

Bezuzročne promena raspoloženja. Muškarci ne razumeju šta je to! Oni nikada ne razumeju emotivni spektar onoga kroz šta moraju da prođu svakodnevno. Ako, na primer, imate PMS – upozorite svog partnera unapred, recite mu šta osećate i kako može da vam pomogne. Videćete: Muškarci nisu okrutni, samo se njeihov emotivni svet razlikuje od vašeg.

5. Pravi orgazam

Važno je da razumete u kom trenutku treba da se zaustavite ili usporite. Ako se usporite rano – muški orgazam će biti oboren, a ako to uradite prerano može doći do bolne osetljivosti kod muškarca.

6. Zainteresujte se za njegove sklonosti

Čak i ako to nije novi partner, povremeno ga pitajte šta želi od seksa u ovom trenutku. Takva pažnja je veoma cenjena. U principu, muškarce teško da ikada zapitamo šta vole i šta žele, tako da će iskreno interesovanje sigurno biti zapamćeno.

7. Hvalite muškarca za davanje zadovoljstva

Ovu važnu tačku zaboravljaju skoro sve žene. Muškarcima je veoma važno da znaju da cenite njegove sposobnosti. Posle seksa, recite mu kako ste bili zadovoljni i dajte suptilan kompliment. Ne treba previše da veličate partnera, i da hvala postane deo rutine. Međutim, periodični podsetnik (na primer, jednom mesečno) o tome kako cenite i osećate zahvalnost za seksualno zadovoljstvo, može da podstakne muškarca na nove podvige u krevetu.

(zenskimagazin.rs)

loading...

Facebook komentari