BJEŽITE OD NJIH ŠTO DALJE: Ovo su tipovi muškaraca koji su UVIJEK nevjerni..

 

Muškarci i nevjera su tema mnogih tekstova i istraživanja, a sažetak cijele priče mogao bi se dati u nekoliko tipova muškaraca za koje se možete mirne duše okladiti da će, dođu li u priliku, biti nevjerni partnerici.

Na prvom je mjestu klasični oportunist, koji u životu uvijek traži pobjedu i dobitak, pa će tako iskoristiti i priliku da dobije broj od zgodne cure, izvede je van i završi s njom u krevetu, iako je trenutno u vezi ili braku.

Vječiti dečko je ipak nešto poštenija varijanta, no i takve treba izbjegavati. Popularan, šarmantan i zabavan na prvi pogled, no neozbiljan, neodgovoran i lakomislen čim ga bolje upoznate.

Manipulatora možete relativno lako prepoznati – taj će o vama znati više nego vi već na trećem spoju, a “slučajno” će upoznati i vaše roditelje i prijatelje, sve kako bi mogao utjecati na vas. No, istovremeno će to raditi na još nekoliko strana …

Zločeste dečke ne treba posebno obrazlagati, jer tu valjda sve znate od samog početka, no naročito morate paziti na cinične seksiste – možda ima puno love, dobar auto i kupuje vam skupe stvari, no istovremeno ne drži do vas nimalo, a takav je i prema ostalim curama koje obrađuje u isto vrijeme.

loading...

Facebook komentari