Brzo i lako do dečka koji će da kleči pred tobom

 

Brzo i lako do dečka koji će da kleči pred tobom: Pitanje koje muči sve devojke otkako se prvi put zaljube. Kako da mu priđem, kako da ga osvojim, kako da bude moj?

Šta ja to treba da uradim da bi baš on obratio pažnju na mene?
Slažemo se, nije lako. U moru devojaka tvoj posao je da nađeš način da privučeš pažnju baš njemu. Strategija mora da postoji. Verujemo da će vam ovih 10 koraka bar malo učiniti ceo proces lakšim. Svakako te ništa ne košta da probaš.

1. Budi uvek u blizini

Ovo naravno ne znači da treba da pratiš svaki njegov korak, pa da pomisli da si uhoda. Ovo znači da treba da se potrudiš da te on ima u vidnom polju. Šetaj tamo gde on bleji sa društvom, s vremena na vreme popij kafu gde i on, izađi u klub gde i on izlazi, probaj da se približiš njegovom društvu kao slučajno. Nemoj mu slati zahtev za prijateljstvo ili poruke, ako nađeš njegov broj.

Samo budi u blizini i potrudi se da on registruje da si tu.

Povremeno mu se nasmeši u fazonu “ne mogu da verujem da smo se opet sreli” i videćeš, komunikacija će vrlo brzo početi.

2. Potrudi se da imaš slična interesovanja

Ne da kopiraš njega, samo da imaš u vidu šta je to što on voli.

Ukoliko voli sport, počni malo da se informišeš o sportu, prati timove za koje navija, budi obaveštena kada su prvenstva, ko za koga igra.

Ako voli filmove, takođe, istraži malo glumce, žanrove, šta se kad daje u bioskopima, proširi malo svoje znanje o režiserima, načinu na koji se rade specijalni efekti i slično.

Bilo koja sfera interesovanja da je u pitanju, informiši se. To ti takođe daje odličan uvod da mu priđeš kad ga vidiš. ” Izvini, čula sam da voliš naučno-fantastične filmove. Jel si gledao Zvezdane staze? Kako ti se dopadaju specijalni efekti?”

Iako nisi ljubitelj toga, on će pomisliti da u tebi ima sagovornika i obratiće pažnju, a ni tebi neće faliti da proširiš svoje vidike.

3. Približi se njegovim drugaricama

Probaj nekako da se upoznaš sa nekom njegovom drugaricom. Muškarci veruju svojim prijateljicama kada im kažu da je neka devojka na mestu. Nemoj da otkrivaš da si zaljubljena u njega, to može da bude kontraproduktivno. Posle par meseci druženja, samo napomeni da ti se on dopada čisto da bi videla kako stvari stoje. Za to vreme, trudi se da slušaš i da skupljaš informacije o njemu. Ko vlada informacijom, vlada situacijom. Pazi samo da i ta drugarica nije zaljubljena u njega, to neće valjati.

4. Budi prirodna i opuštena

Koliko god muškarci zevali za napucanim devojkama, uvek će za svoju devojku odabrati prirodnu i opušenu devojku koja može da im bude i drug i devojka i koja neće gledati da uvek bude ful namontirana. Naravno da ne treba da budes zapuštena kao da nikad češalj i sapun nisi videla, ali slobodno može da te vidi sa konjskim repom u trenerci i patikama i bez šminke. To će mu pokazati da imaš samopouzdanje i da voliš da budeš prirodna, opuštena, da ti je važno da se osećaš udobno i da ti nije potrebna tona šminke i štikle od 20cm da bi zasijala.

Momci vole skromnost, opuštenost, normalne, neiskompleksirane devojke. Potrudi se da te vidi u tom izdanju.

5. Pokaži svoj stav

Nikako nemoj da budeš od onih devojaka koje se ne čuju u društvu. Kad se priča o nečemu, kaži ono što misliš. Ne moraš da se složiš sa gomilom, kaži i argumentuj svoje mišljenje. Uđi u diskusiju i brani svoj stav. Muškarci to vole.

Ne vole da glumiš ludilo, da pričaš tek da bi nešto rekla i da brbljas besmislice, ali vole devojku koja ima svoj stav i ne boji se da uđe u diskusiju i da se brani argumentima.

Dokaži mu da imaš svoje ja, da si karakterna i odlučna i to ne samo u komunikaciji nego i ponašanjem. On želi devojku koja je stabilna, razumna, koja je od reči i dela.

6. Budi dama

Pristojno se ponašaj, pristojno se oblači. Ono čemu su te roditelji učili i kako su te vaspitavali, pokaži. Drži do sebe i do svog dobrog glasa. Radi na svom obrazovanju. Na svojim manirima.

Nemoj sebi da dozvoliš da te vidi polugolu i pijanu u nekom diskutabilnom drušvu. Ne dozvoli da čuje da si devojka koja je niskomoralna i promiskuitetna. Tako će samo da te zaobilazi u širokom luku.

Poštuj sebe. Radi na sebi i ponašaj se kao dama. Tvoje držanje i ponašanje u društvu će u mnogome da odluči da li će ti on dati šansu ili neće.

Na tebi je da on u tebi vidi devojku za koju se vredi boriti.

7. Napravi prvi korak

Zašto da ne?

Ako se već poznajete, imate neku komunikaciju, pozovi ga na piće ili u bioskop, pozorište. Ništa to nije strašno, samo daj sebi malo vremena nasamo sa njim. Videćeš kako će on da reaguje i znaćeš na čemu si, a muškarci prilično znaju da cene žensku inicijativu ako je primerena i sa stilom.

Prati njegova interesovanja i dešavanja u gradu i šanse da te odbije su minimalne ako odabereš pravo mesto za izlazak.

Nemoj da budeš napadna i da se nabacuješ, informiši se, održavaj konverzaciju i blago flertuj. On će već znati da protumači diskretne signale i da preduzme pravi korak.

8. Pokaži mu da ti je stalo do njega

Momci vole pažnju. Kad se vidite ili čujete, pitaj ga kako je, kako je proveo dan, da li je umoran… Ukoliko ti poveri neki problem, saslušaj ga i pruži mu podršku, daj mu neki savet.

Ponudi mu pomoć, neka vidi da u tebe može imati poverenja i da ga nećeš ostaviti na cedilu.

Muškarac želi da u ženi ima partnera, oslonac. Da ga razume i podrži. Ukoliko to vidi u tebi, pola posla je već završeno. Biće tvoj pre nego što zamisliš.

9. Bori se za njega

Koliko god ti se činilo da je hladan, njegovom egu prija kad vidi da se neko bori za njegovu pažnju. Ne treba da poklapaš ostale devojke i da budeš zla prema njima, samo na lep način probaj da se izdigneš iznad njih.

Zapamti, on će primetiti tvoju različitost u moru istih, ali ta različitost mora da bude pozitivna. Istakni se vrednostima koje su mnogi u ovo vreme zaboravili. Budi svoja, iskrena.

Pokaži da drugačija od ostalih devojaka koje ga spopadaju u svakom smislu. On će to umeti da primeti i da ceni.

10. Pravi se da te je teško osvojiti

Muškarac voli ulogu lovca, vođe. On je alfa. On je taj koji osvaja.

Kad primeti da si mu na tanjiru, odgurnuće to što je servirano. On želi da se bori, da se trudi.

Daj mu to. Stavi mu blagim flertom do znanja da ti se dopada i povuci se. Glumi stidljivost, blagu nezainteresovanost. Igraj malo igru toplo-hladno. Neka on ima utisak da mora dobro da se iscima da bi te osvojio. Postavi standarde, insistiraj na nekim gestovima.

Zauzmi svoj stav i samo posmatraj.

Umesto da ti njemu budeš na tacni, za dezert će biti poslužen lično on.

Izvor: novomanija.info

 

loading...

Facebook komentari