BUDITE ISKRENE PREMA SEBI: 3 realna razloga zašto vam NE ODGOVARA na poruke!

 

“Zašto mi nije odgovorio?” je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju.

Priča je uvek manje-više ista – krenuli ste se dopisivati, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara. Možete sebe lagati da je prezauzet, možete sebi govoriti i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče vašu pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

# Pre je samo odgovarao iz pristojnosti

Šta uraditi kad ti se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno odmah je otkačiti, a većina lepo vaspitanih frajera će uložiti malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka.

Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad vidi da vi mislite da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… iako je on samo hteo da bude pristojan.

# Vaša poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljate, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni delovanju na više strana, a ako su vaše poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet na njegovoj listi.

# Uletelo mu je nešto bolje

Vi pokušavate da privučete njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedini. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan.

Verovatno se pojavio neko ko mu je puno zanimljiviji, a u takvim situacijama je najpametnije krenuti dalje – i zadržati dostojanstvo.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari