SAMO ĆE SRODNA DUŠA OVO UČINITI ZA TEBE: Potpuno SIGURNI znakovi da ste STVORENI jedno za drugo

 

Naravno, uvek smo za hemiju i leptiriće, ali kad su u pitanju prave, čvrste veze, ponekad su važnije one neromantične stvari…

Hemija, leptirići i ostale romantične stvari su najbolji deo svake veze, ali po tome nećeš znati da li si našla svog idealnog frajera. Naravno, uvek smo za hemiju i leptiriće, ali kad su u pitanju prave, čvrste veze, ponekad su važnije one neromantične stvari. Ovo su krajnje neromantični znakovi da je baš tvoja veza ona koja će živeti i kad leptirići odlepršaju.

Zajedno radite i neprijatne stvari

Lako je biti uz nekoga kad je sve bajno, ali srodne duše se međusobno podržavaju i u teškim trenutcima. Ne biste verovali koliko ljudi jednostavno odbija da bude uz partnera kada zagusti – parovi koji su zajedno u dobru i u zlu ostaju zajedno. Sve ostalo su samo površne veze.

Konstruktivno se svađate

Niko ne voli svađu, ali parovi kojima je suđeno da budu zajedno čak i iz svađe umeju da izvuku nešto dobro. Svađa koja završi lupanjem vratima i zahlađenjem odnosa nije nešto što srodne duše tolerišu – njihove svađe mogu biti haotične, ali iz njih uvek izvuku nešto što je dobro za vezu.

Volite se i kad nije uzbudljivo

Mnogi parovi jednostavno izgube hemiju kad se stvari smire i kad prestanu biti uzbudljive kao na početku. Oni čija veza ima smisla uživaju i u uzbudljivim danima, ali i u onima u kojima se naizgled ništa ne događa.

Radujete se uspesima

Ako tvoj dečko na tvoj uspeh gleda s jednakim oduševljenjem kao i na svoj, definitivno si pronašla srodnu dušu. Osoba koja je srećna zbog nečega što se tebi događa je osoba koju treba da zadržiš u svojoj blizini.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari