DA LI JE LUD ZA TOBOM ILI GA BOLI BRIGA: Ova 4 signala otkrivaju!

 

Zavaravanje da je tvom dečku stvarno stalo, iako to ne pokazuje, je priča za malu decu. Znamo, to je puno lakše nego da sebi priznamo da mu možda baš i nije toliko stalo, ali dugoročno gledano pametnije je pogledati istini u oči i stvarno oceniti koliko je tvoj dečko stvarno zagrejan za tebe.

Ovo su znakovi da je potpuno lud za tobom….

# Inicira viđanje

Ne glumi, ne tera te da čekaš njegovu poruku, izražava se jasno i nedvosmisleno te pokazuje iskreni interes da se vidite. Sve ostalo su samo sitnice kojima ti poručuje da mu niste najvažnija stvar na svetu.

# Ne želi da te ostavi

Ako odlazi od tebe bez problema, znači da ne postoji onaj osećaj koji ga tera da se zadrži još 5 minuta. Muškarac koji tu i tamo zakasni na posao ili žrtvuje san kako bi ostao sa devojkom je lud za njom, a onaj koji uvek na prvo mesto stavlja sastanak ili neku obavezu – baš i nije.

# Zanima ga tvoj dan

Pita te šta si radila, s kim si bila i kako si provela dan, jer ga iskreno zanima svaki detalj o tebi. Muškarac koji pokazuje interes za sitnice koje su ti učinile dan lepšim je definitivno ozbiljan kada si ti u pitanju, a onaj koji te ni ne pita šta si radila ili samo priča o sebi, baš i nije previše zaluđen tobom.

# Želi da te upozna sa svojim prijateljima

Ili još nije, ali svi znaju ko si, kako se zoveš i sitnice koje te čine posebnom. Ako te skriva od prijatelja, za to verovatno ima dobar razlog.

(index.hr)

loading...

Facebook komentari