DA LI SI MU IZBOR ILI DRUGA SAMO OPCIJA: 4 znaka da ON sa tobom ne želi ništa ozbiljno

Veoma često dešava se da smo mi žene zaslepljene sopstvenom zaljubljenošću i da odbijamo da čitamo izmedju redova, a tako bismo na vreme spoznale da nismo jedine “u igri”. Kada je vreme da počnete da sumnjate? Ne postoji određeni vremenski period posle koga ćete biti sigurne u njegove namere, ali postoje znaci koji će ga, bez sumnje, odati.

1. Da li on priča o vama kao o paru
Veoma je bitno da ste posle određenog vremena definisali vaš odnos. Reč “veza” je jako čvrsta, a momci su svakako svesni šta to predstavlja, prema tome ako vas dvoje nikada nije stavio u taj kontekst, ovo je već ozbiljan znak da nešto nije kako treba. Vrlo verovatno da on to nije učinio zbog toga što ne želi da se ti nadaš nečemu većem od vašeg postojećeg odnosa. Vi se dopisujete, izlazite zajedno, možda čak i spavate, ponašate se kao pravi par, ali niste u vezi. U slučaju da vas odnos već duže vreme nije definisan, a ti to pokušavaš uraditi dok neprestano nailaziš na njegov otpor, jedno je sigurno – on očigledno ne želi vezu ili si mu ipak samo druga opcija.

2. Da li ga zanima kako si provela svoj dan
Iako se verovatno često dopisujete i razgovarate, njega nikad ne zanima kako si ti provela svoj dan i šta se trenutno dešava u tvom životu. Tim pitanjem bi trebao da pokazuje svoju zainteresovanost za tebe. Ako ti tokom celog dana razmisljaš kako je, gde je i šta radi, a on se nikad ne seti da tebe pita isto, da li je vredan tvog vremena? Zapitaj se kakvo je vaše dopisivanje. Da li on odgovara samo na ta obična pitanja poput “Kada se vidimo?” i slično? Onda defitinivno razmili o tome da li te zaslužuje takvim ponašanjem.

3. Svo slobodno vreme provodi sa prijateljima, a vaš izlazak otkazuje
Već si navikla na stalne izgovore i odlaganje viđanja sa tobom, sa opravdanjem da nema vremena, a onda ode i provede ceo vikend sa drugovima. Vreme je da prestaneš da slušaš te gluposti. Svako od nas, kada mu je stalo do određene osobe, ako treba stvoriće i 25-i sat u danu da se vidi sa tom osobom. Zaista je tako! Da ne pominjemo da su petak, subota i nedelja dani kada se možemo posvetiti stvarima koje volimo i druženju sa dragim ljudima, a ako on odbija da čak i jedan dan u vikendu posveti tebi – nešto opasno nije u redu. Oko koga se to trudi, ako ne oko tebe? Kome to poklanja svoje slobodno vreme?

4. Ne pokazuje da vas želi
Da li ti je on tražio da se ne viđaš sa drugim momcima? Ako je odgovor ne, verovatno ni neće, ako te do sada nije pitao. Jasno je u čemu je stvar – on ne želi da mu budeš devojka. Kada neki dečko želi da mu postaneš devojka, on će to reći, pokazati, pa ako treba i nacrtati. Ako te to još uvek nije pitao, a prošlo je određeno vreme od kako se viđate, velike su šanse da si mu samo druga opcija i da to pitanje čuva za neku drugu devojku. Umesto da lažeš sebe da ce se promeniti i čekaš, razmisli da li treba da mučiš sebe ili kreneš dalje i upoznaš nekoga zaista vrednog tvoje pažnje?

Izvor: Kurir. Rs

loading...

Facebook komentari