KAKO DA MU NEDOSTAJETE: Par trikova koji će ga natjerati da vas odmah pozove..

 

Nije važno jeste li u vezi ili ste trenutno slobodni i razmišljate o bivšem, dobro je znati kako učiniti da mu nedostajete jer koliko god neki muškarci ne žele to priznati, ali većinu njih i dalje zanima lov i potreba da im je žena koja ih zanima i koju vole ponekad nedostupna.

Možda će se nekima činiti smiješnim da od sebe učine lovinu, ali upravo je to jedan od načina kako da mu nedostajete i potaknete kod njega želju da želi što više biti s vama. Bez obzira što se radi o jednoj vrsti igrice koju je teško izbjeći na početku veze ili kada želite da vam se bivši radi, očito se radi o provjerenom načinu koji je kod mnogih dao rezultate.

Ako ste u vezi i niste sigurni da druga strana isto osjeća ili imate dojam kao da trčite za njim, bilo bi dobro pokušati za neko vrijeme učiniti da ste manje dostupni. Ukoliko se ne radi o poruci koja traži vašu brzu reakciju, bilo bi najbolje kada ne bi odmah odgovorili na poruku koju vam je poslao.

Odgovorite tek nakon sat vremena ili više jer ćete tako pokazati da ne čekate svaki njegov poziv ili poruku, a ujedno ćete ga još više privući sebi i zainteresirati.

U situacijama kada osjetite kako je distanciran i pomalo hladan, koliko god bilo teško jer osjećate nešto, pokušajte i vi postupiti isto. Ponekad je potrebno na takav način pokazati kako možda nije u redu to što radi i koliko mu može biti pusto kada niste u njegovoj blizini.

Ako vam nedostaje bivši i želite ga vratiti savjet je da uvijek izgledate najbolje što možete i pokažete koliko ste sretni, a to možete učiniti ako se krećete na onim mjestima gdje znate da ćete ga sresti.

Važno je da pokažete partneru kako se možete zabaviti i bez njega te da niste ovisni o njemu. Iskoristite svaki put priliku kada se nađete da ispričate kako ste imali dobar dan i kako ste se lijepo proveli.

Kada dođe do pomanjkanja kemije nije dobro očajavati nego se potruditi vratiti iskru koja je postojala na početku jer odnos između dvoje ljudi je nešto na čemu treba raditi u njega ulagati.

(savjetnica.com)

loading...

Facebook komentari