DA ZA TOBOM SIJEKU VENE: Primijeni ovih 5 pravila i nijedan muškarac te neće ODBITI..

 

Govor tela je najvažniji u igri zavođenja i od njega sve počinje. Nemoj da sediš tako da od ruke ili noge stvaraš prepreku između sebe i svog udvarača. Ne drži ruke prekrštene dok razgovaraš jer ćeš ostaviti utisak ukočene osobe, što nije ni privlačno niti ohrabrujuće.

Očijukanje – ne morate biti stranci ili poznanici da biste očijukali. Ovo je odličan način da prijateljski odnos digneš na viši nivo do emotivnog odnosa. Očijukanje s osobom s kojom si razvila prijateljski odnos jasno daje do znanja da želiš nešto više.

Naglasi važne detalje – muškarci su vizuelna bića i istraživanja pokazuju da oni na ženama prvo primete lice, naročito oči i osmeh. I dobro poznati treći atribut, a koji nije na licu. Ovde nećemo govoriti o tome kako da se našminkaš jer da bi ti oči i osmeh bili što lepši, važno je da zračiš pozitivnom energijom i srdačnošću. Kada si istinski srećna, poput magneta privlačiš suprotan pol.

Budi ekstrovertna – muškarci osećaju veliki pritisak kada moraju sve inicirati. Istraživanja pokazuju da ekstrovertni ljudi spadaju u pet najsrećnijih tipova ličnosti. Nemoj očajavati ako si po prirodi povučena jer je ovo prilika da probaš nešto novo. U početku će ti biti čudno i možda neprijatno, ali kada se navikneš na svoj opušteniji i otvoreniji stav, videćeš kako sve ide puno lakše.

Voli sebe – samopouzdanje je muškarcima vrlo privlačno. Ako i ne izgledaš kao model, voli sebe i svoju ličnost. Ako prihvatiš i voliš sebe zbog onoga što jesi, to će učiniti i gospodin Pravi kada te upozna.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari