KAKO DA ZNAŠ DA JE POLUDIO ZA TOBOM: 5 jasnih znakova da si SMISAO njegovog života

 

Kako da znaš da je poludeo za tobom: Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako to možda ne žele javno da priznaju.

Bez obzira na to da li je u pitanju duga veza, kratka, da li ste na daljinu ili u istom gradu…kada ljubav zakuca na vrata nedostajanje je neminovno. Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako možda ne žele to javno da priznaju..

U nastavku sledi 5 znakova koji otkrivaju da je potpuno poludeo za tobom i da želi svaki trenutak da ti posveti:

Šalje ti nebitne poruke kako biste se i dalje dopisivali

Otišao je par dana u drugu državu, grad…ali to ga ne sprečava da se i dalje dopisuje sa tobom? Navikao je da razmenjuje sa tobom veliki broj poruka i ne želi tog užitka da se odrekne ni na par dana. Važna si mu ti i želi da ti posveti pažnju i u trenucima kada niste zajedno.

Često imaš propuštene pozive od njega

Osim dopisivanja, želi i da ti čuje glas i da u trenucima kada niste zajedno posveti ti svoje vreme. Naravno, ovde ne mislimo na uznemiravanje i gušenje, već na još jedan suptilan znak da je tvom dragom stalo do tebe i da je i te kako zaljubljen. Iznenadni poziv sa porukom: “Samo sam hteo da vidim šta radiš”, sigurni smo da će ti ulepšati dan.

Ne moraš dugo da čekaš na njegov odgovor

Njegov prioritet si ti i neće dozvoliti da čekaš satima na jedan odgovor. U trenucima kada je u velikoj gužvi, staviće ti do znanja da ne može sada da komunicira.

Želi tvoje slike

Vrlo često tokom razgovora čuješ pitanje: “Hoćeš da mi pošalješ sliku?”. Ne zato što je on napaljeni manijak, već zato što želi da dobije tvoju najlepšu i najobičniju fotografiju. Jednostavno rečeno: Zaljubljen je i nedostaješ mu.

Pravi lude planove za vaše sledeće viđenje

Uvek ima plan za vas dvoje kako da provedete savršen vikend ili za izlazak u grad. Ti si u skoro svakom njegovom planu, a on želi da svaki plan učini savršenim.

(cosmopolitan.rs)

loading...

Facebook komentari