KAKO DA ZNATE DA JE ON ZALJUBLJEN U VAS: Ove stvari ga otkrivaju skroz

 

Kako da znate da je on zaljubljen u vas: Muškarci se zaljubljuju stalno, samo svaki od njih drugačije izražava svoja osećanja. Verovatno zato nikada nismo sigurne da li su njegova osećanja prava ili je u pitanju naša pogrešna procena.

Nije svakom muškarcu prijatno da zna da je ranjiv i zaljubljen, zbog toga se često ponašaju čudno kako bi prikrili to što oni smatraju slabošću.

Muškarci se često osećaju kao da su izgubli kontrolu kada se zaljube, naročito ako im je nakada srce bilo slomljeno.

Zašto se neki muškarci ponašaju loše kada im se stvarno sviđate

Ovo je čest mehanizam odbrane koji ne koriste samo muškarci, već i žene. Jeste li ikada ignorisale dečka u školi samo zato što vam se mnogo sviđao? Da. Ljudi se ponašaju čudno i smešno kada ne znaju kako de se izbore sa određenom emocijom.

Ponekad će se dečko ponašati kao da ne postojite iako mu se zapravo zaista sviđate ali ne zna kako to da vam otkrije. Ovo je češći slučaj ako ste zaista mladi. Stariji momci ipak znaju da to ne vodi ni čemu.

Evo kako da znate da li mu se zaista sviđate:

1. Izbegava direkran kontakt očima?

Dečko koji izgleda kao da mu je neprijatno kada ga pogledate u oči tokom razgovora vas verovatno smatra jako privlačnim ili zastrašujućim. Možda se oseća kao da ste izvan njegove lige ili da niste zainteresovani, a možda samo ne zna da izrazi svoja osećanja.

2. Zadirkuje vas

Kada vas dečko zadirkuje on to uglavnom radi na razigran način a ne pokvaren. To je njegov način da izrazi svoju prvrženost. Ovo je pogotovo tačno ako vam tepa neobičnim nadimcima kao što su “Smrdo” ili nešto slično. Ukoliko takve nadimke koristi često budite sigurni da mu se jako sviđate.

3. Trudi se kad kuca poruke

Da li se posebno trudi kada vam kuca poruke? Ako vam dečko šalje smajliće i poljupce verovatno mu se stvarno sviđate, pogotovo ako znate da se tako ne dopisuje i sa drugima.

4. Ne zanimaju ga druge devojke

Kada se dečku zaista sviđate njega ne zanimaju druge devojke. A ukoliko se viđa sa drugima onda će se potruditi da vam stavi do znanja da su sve one nebitne u poređenju sa vama.

loading...

Facebook komentari