DALI BI SVE DA SAZNAJU: 7 stvari o ženama koje frajeri žarko žele znati..

 

1. Zašto vam treba toliko puno vremena da se spremite? ”Shvaćamo da vam je potrebno vrijeme da složite frizuru i nanesete makeup, i da trebate odlučiti što ćete odjenuti i koju torbicu nositi, ali znate da je vrijeme novac, zar ne?”

2. Zašto imate toliko makeup proizvoda? ”Vi cure uvijek tvrdite kako imate svoju prepoznatljivu nijansu ruža za usne i presretne ste kada pronađete idealnu crvenu/nude/ružičastu, ali kada se zaviri u vašu kozmetičku torbicu, ispostavi se da imate i 10 ruževa istih nijansi. Jednom me cura pitala koja mi se nijansa više sviša nakon što je obje isprobala na ruci. Rekao sam desna iako ni dan danas ne znam koja je bila razlika među njima.”

3. Kakav je osjećaj biti u PMS-u? ”Svi imamo loše dane, i nas frajere ponekad muče glavobolje, no zašto imamo osjećaj da je PMS neka sasvim deseta priča? I kako se osjećaj razlikuje od osjećaja koji imate za vrijeme menstruacije? Pretvara li vam PMS stvarno u potpuno drugačije osobe?”

4. Zašto nosite štikle ako znate da će vas boljeti noge i da nećete moći hodati? ”Poznajem jako puno cura koje već nakon nekoliko minuta nošenja kukaju kako ih bole noge, iako su u pitanju njihove omiljene i ‘super udobne’ štikle. Postoje li uopće udobne štikle ili je to samo nešto što vi žene volite reći?”

5. Kako vam se da konstantno depilirati cijelo tijelo? ”Još možemo shvatiti brijanje, ali kako se nekim curama da svakih par tjedana ići na depilaciju voskom? Kako se na to naviknete? Nama to zvuči kao svojevrsna tortura. Je li vas društvo na to natjeralo? Jesmo li vas mi na to natjerali?”

6. Kako znati kada glumite orgazam? ”Eto, i to je došlo na red! Muški ego kopa po jednom od najvažnijih pitanja svih vremena. Toliko je priča i dezinformacija po tom pitanju. Bilo bi lijepo da nam za promjenu otkrijete kako znati istinu!”

7. Zašto odlazite na wc zajedno? ”Ovo je nešto što stalno radite. Jedna cura kaže da mora na wc i odmah joj se pridružuje još barem jedna. U čemu je fora? Tračate li nas za to vrijeme? Treba li vam netko da vam pridrži torbicu dok popravljate makeup? Utječe li njezina prisutnost na vas na bilo koji način? I najvažnije pistanje – propuštamo li mi frajeri nešto ne radeći to s našim frendovima?”

(cosmopolitan.hr)

loading...

Facebook komentari