Đani doživio saobraćajnu nezgodu: U tunelu me je čekala smrt!

Radiša Trajković Đani doživio je saobraćajnu nezgodu na putu od hotela ka aerodromu, u tunelu između Kotora i Tivta.

 

– Sve se desilo bukvalno prije nekih pola sata. Nije Đani vozio, nego, kako sam čuo, organizatori koncerta koji su se ponudili da ga isprate i odvezu do aerodroma. Vozač koji je išao iza njih čačkao je telefon, pa se svom snagom zakucao u zadnji dio džipa u kojem je bio Đani – otkriva izvor i dodaje da su na lice mjesta odmah stigli pripadnici saobraćajne policije i vozilo Hitne pomoći.

Đani je potvrdio ove navode ali nije imao vremena za prepričavanje ovog događaja, budući da je morao da se ukrca u avion.

– Ma, ništa to nije bilo strašno, šta vam je. Lik je kuckao poruke, pa nije stigao da zakoči i samo nas je čuknuo otpozadi, polomio far. Baš ništa strašno. Saobraćajci i Hitna pomoć morali su da dođu po službenoj dužnosti, ne znam, neko ih je pozvao sa ulice. Ja sam odmah prešao u drugi auto i nastavio ka aerodromu, jer sam stvarno žurio. Smrt me je čekala u tunelu, ali eto, ja uvijek pobjegnem od svega od čega treba – uz osmijeh se našalio Đani i dodao:

– Izvinite sad, nemam vremena da pričam, moram u avion. Sve je okej, ništa ne brinite – kratko je rekao vidno raspoloženi Đani i prekinuo vezu.

(Kurir/Express)

loading...

Facebook komentari