DEVOJKE, OPREZ: Momci vas zbog ovoga smatraju neprivlačnom i odbojnom!

“Odbojna i čudna” baš i nije najveći kompliment koji možeš dobiti od muškarca, ali činjenica je da neki upravo tako gledaju na određeni tip žena. Ovo su stvari koje te u njihovim očima mogu učiniti baš takvom.

# Terate ga na seks
Zvuči čudno, ali postoje žene koje misle da će seksom osvojiti srce muškarca koji im se sviđa pa ga guraju u krevet i teraju na seks. Retko će koji muškarac to odbiti, ali definitivno će ženu koja je to učinila oceniti odbojnom i čudnom.

# Prebrzo zaljubljivanje
Ako ste se nakon samo par izlazaka do ušiju zaljubili i potajno planirate kakvu ćete venčanicu imati na svadbi, velike su šanse da će frajer pobeći jer će osetiti energiju žene koja se prebrzo zaljubljuje.

# Ne odustajete
Kad muškarac kaže da nije zainteresovan, najverovatnije to zaista i misli. Žene koje odbijaju da shvate jasnu poruku ili same sebe lažu da je frajer zainteresovan ali se boji osećanja su veoma odbojne.

# Posesivnost
Ako mislite da ga zbog jedne noći koju ste proveli zajedno imate pravo da ga tretirate kao da vam je već godinama dečko, grešite. Čak i ako je bio zainteresovan, uz ovakvo ponašanje će jako brzo izgubiti interesovanje za vas.

Izvor: index.hr

loading...

Facebook komentari