DNEVNI HOROSKOP ZA 07. novembar 2017: Vaga pod stresom, Ovan u samoći, Djevica ne skida osmijeh sa lica..

 

Ovan

Obiteljski odnosi postat će zamršeniji. Tražit ćete više slobode i prostora za sebe, što će partnera učiniti sumnjičavim. Zamarat će vas jednoličnost, pa ćete bježati u svoj svijet i drugima biti zagonetni. Novi poslovni projekt zahtijevat će predanost i veći angažman, što će vam biti velika tlaka. Žudite za pravim, temeljitim odmorom.

   Bik

Vaša optimistična očekivanja pokazat će se utemeljenima, a zbivanja će se odvijati na zamišljeni način. Iako ćete biti aktivni, pronaći ćete vremena za romantiku. Iznenadit će vas žar ljubavnih zbivanja. Netko će jako truditi da vas osvoji i zainteresira za sebe. Prepustite se zbivanjima bez otpora i uživajte u svakom trenutku.

Blizanci

Koliko god došli u napast, suzdržite se luksuznih troškova i nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti. Bit ćete angažiraniji u društvenom i osjećajnom životu, lijepo ćete se odijevati i paziti kako se pojavljujete u javnosti. Potkraj dana očekuje vas porast obiteljskih obaveza. Moguć je sukob s ukućanima koji ćete moći pripisati umoru i stresu.

Rak

Energično ćete prionuti rješavanju obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znat ćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pritom misleći na druge. Osjećajna strana života bit će gurnuta u drugi plan, no partner vam neće zamjeriti, shvaćajući da ste preopterećeni nekim drugim stvarima.

Lav

Izbjegavajte veća obiteljska okupljanja jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljima. Ne ulazite u rasprave sa starijim ljudima, s nadređenima i onima o kojima na neki način ovisite. Ponovni susret s osobom na koju ste slabi probudit će stare strasti, a intenzitet osjećaja mogao bi vas iznenaditi.

Djevica

Mogli biste doći u kontakt s ljudima čiji je svjetonazor drukčiji od vašeg. Mnogi od njih imat će pozitivnog utjecaja na vas. U ljubavi težite promjeni i uzbuđenjima, a to će vam uspjeti dopustite li partneru da vam pokaže što osjeća i želi. Večer je odlična za druženje i zabavu – okupite prijatelje i zaputite se negdje van.

Vaga

Već od jutra suočit ćete se s poslovnim nedaćama ili preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali ćete sve dobro podnositi. Večer mnogo više obećava, osobito ako slobodno vrijeme namjeravate provesti u društvu s osobom prema kojoj gajite simpatije.

Škorpion

Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a vi ćete reagirati spremno i pokazati se u svom najboljem izdanju. Ostavit ćete dobar dojam na ljude koji donose odluke, a i kao suradnik zaslužit ćete pohvale. Razgovore privatne prirode, osobito one ljubavne obavite tijekom jutra, jer prema večeri nećete imati dovoljno strpljenja.

Strijelac

Pazite da ne raspršite energiju; usmjerite je tamo gdje ćete svoje potencijale najbolje iskoristiti. Mogli biste primiti opomenu o neplaćenim računima ili podnijeti zahtjev za zajam. Primit ćete poziv na druženje koji nećete moći odbiti. Moguće je da vam se javi prijatelj kojega dugo niste vidjeli i koji vam želi mnogo toga ispričati.

Jarac

Imat ćete pune ruke posla kad su u posrijedi djeca, kućni ili drugi poslovi. Nakon radnog vremena nećete se stići ni odmoriti, a već će vas snaći razne obaveze i dužnosti. Samci će razmjenjivati zanimljive SMS poruke s nekim koga ste nedavno upoznali. Uvidjet ćete da vas vežu slični interesi pa ćete brzo dogovoriti zajedničko druženje.

Vodenjak

Mučit će vas ljubavna neizvjesnost i pojačana želučana nervoza. Morat ćete pripaziti na prehranu. Ljubavna uzbuđenja učinit će vas nemirnima. Žudjet ćete za prijateljskom potporom i razgovorom o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktirajte prijatelja koji će vas razumjeti i savjetovati.

Ribe

Bit ćete puni ideja. Pripremat ćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Kraće stanke koristit ćete za razgovor s prijateljima pa će neki dogovarati izlaske, organizirati zajedničke večere ili obnoviti kontakte. Ljubavna zbivanja poprimaju sve ozbiljnije razmjere – partner s kojim ste u vezi ima ozbiljne planove s vama.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari