DNEVNI HOROSKOP ZA 08. oktobar 2017: Ovnovima dan stvoren za ljubav i romantiku, Vodoliji narušen mir..

 

Ovan

Dan je stvoren za ljubav i romantiku. Pruži li vam se prilika za izlazak, ne propustite je. Mjesečeva potpora bit će zaslužna za uspjeh kod suprotnog spola, pa je odličan trenutak da nazovete simpatiju i dogovorite susret na kavi. Roditelji će uživati u igri s mališanima i naučiti ih kakvoj novoj igri ili vještini.

   Bik

Obiteljske razmirice mogle bi vam pokvariti raspoloženje. Članovima obitelji ili rodbine nećete dopustiti da se miješaju u vaš ljubavni život ili prigovaraju zbog vašeg izabranika. Nećete biti raspoloženi za veće društvo pa nemojte ni ustrajati na izlascima samo zato da biste udovoljili prijateljima.

Blizanci

Naći ćete se u velikoj žurbi, ali bez stresa. Odgovarat će vam dinamika zbivanja, a pozivi za izlazak pljuštat će sa svih strana. S nekim ćete dugo razgovarati telefonom ili se satima dopisivati putem interneta. Vrata vašeg doma bit će širom otvorena prijateljima i rodbini. Priredit ćete večeru ili pozvati susjede na kavu.

Rak

Bit ćete privlačni osobi koja traži nešto posebno. No pitanje je hoće li se i vama svidjeti druga strana. Iako ste nemirni i po prirodi druželjubivi, više će vam odgovarati odnos s nekim tko je staložen i ozbiljan. Osjećate li napetost i unutarnji nemir, opustit će vas glazba, meditacija, čitanje, posjet kinu ili kavica u kafiću.

Lav

Zbog povećanog broja obaveza planirajte svoje vrijeme. Stihijskim odlučivanjem sigurno ćete negdje izgubiti. Pokušate li previše opteretiti bližnje, naići ćete na ljutnju. No znat ćete ih smekšati svojih humorom. Mnogo ćete pričati o svojim osjećajima i doživljajima, samo pazite da to ne zloupotrijebe oni koji vam zavide.

Djevica

Osjećat ćete se osamljeno, čak i ako budete okruženi najbližima. Činit će vam se da vas nitko ne razumije, no kako ćete se odbojno držati, nitko se i neće usuditi vas zapitati kako ste. Ako ste u vezi sa zauzetom osobom, razmišljat ćete o prekidu, čak i ako vas vežu jaki osjećaji. Bit ćete spremni i patiti, samo da izađete iz začaranog kruga.

Vaga

Nećete pogriješiti ako dan provedete po svom ukusu. Ono što će vam najbolje odgovarati jesu prijateljski kontakti i neobavezni razgovori na kavi. Netko će vam preporučiti da pročitate dobru knjigu ili odgledate zanimljiv film pa i večer obećava ugodne trenutke. Odnos s partnerom bit će prožet razumijevanjem i skladom.

Škorpion

Obavit ćete mnogo posla u kući, a neki će dočekati i goste. Iako će ozračje biti ugodno, vaše neraspoloženje ili umor bit će prevelik da biste se sasvim mogli opustiti. Partner vam u nečemu ne pruža željenu potporu pa se osjećate neshvaćenima. Možda nije dozrjelo vrijeme za promjene kojima težite. Strpite se malo.

Strijelac

Pred vama je ugodan dan u kojem vas očekuju mnoga uzbuđenja. Sve će se posložiti na svoje mjesto – od ugodnog razgovora s ukućanima pa do dogovora s djecom oko njihovih školskih obaveza. U potrazi za uzbuđenjima ili promjenom, mogli biste posegnuti za duhovnom literaturom i takve sadržaje potražiti na internetu.

Jarac

Probudit ćete se neispavani ili pod dojmom sna kojeg ste sanjali. Intuicija će vam biti istaknuta pa će se događati da vam na vrata pokuca baš osoba na koju ste pomislili. Partner će za vas biti kao otvorena knjiga pa neće ništa moći skriti od vas. Razgovor u obitelji bit će vezan za imovinsku situaciju, zajam ili kupoprodaju nekretnina.

Vodenjak

Ako ste se zaželjeli svoga mira, danas ga neće biti. Već od jutra zvonit će vam telefon ili će vam doći gosti koje biste najradije izbjegli. Planirate li putovanje, teško ćete se s ukućanima dogovoriti koje stvari ponijeti, jer će svatko raditi po svome. Ljubavni partner bit će vam velika potpora, iako ćete imati dojam da vas previše gnjavi.

Ribe

Postat ćete pravi radoholik. Već od jutra krenut ćete s pospremanjem i uposliti sve raspoložive ukućane. Kuća će zablistati u novom ruhu, Ako ste slobodni, mogla bi vam pristupiti osoba prema kojoj osjećate naklonost i simpatiju. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati manjih zdravstvenih tegoba i biti osjetljivi na vremenske prilike.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari