DNEVNI HOROSKOP ZA 11.09.2017: Divan dan za Ribe, Bik će osjetiti ljubavni zanos..

 

Ovan

Dobar Mjesečev utjecaj nagnat će vas na istraživanje, sklapanje partnerstava ili pronalaženje poslova koji će vam omogućiti dobru zaradu. Izvrsno ćete se snalaziti u stresnim situacijama, a vaši će prijedlozi biti objeručke prihvaćeni. Uživat ćete u neformalnim razgovorima, susretima sa starim znancima i u ispijanju kava.

Bik

Osjetit ćete ljubavni zanos, a ugodna romantična zbivanja nastavit će se i idućih dana. Ako ste u dugoj vezi, oboje ćete jedno drugome pružiti ono što drugoj strani treba. Ambicije ćete ostvarivati znatno lakše nego dosad. Ususret će vam izlaziti i ljudi za koje ste mislili da vas ne simpatiziraju.

Blizanci

Naučite surađivati s ljudima oko sebe, slušajte što govore. Mogući su nesporazumi, ali s vašom lukavošću i taktiziranjem uspjet ćete smiriti tenzije. Izađite iz životne rutine i omogućite si nove sadržaje: putovanja, čitanje knjiga, tečajeve ili kakvu tehniku meditacija. Probleme koje imate u privatnom životu najbolje je riješiti unutar četiri zida.

Rak

Bez ikakve muke rješavat ćete bračne trzavice i osvajati simpatije. Ako ste u vezi na daljinu, mogli biste doživjeti osjećaj uzvraćene ljubavi. Kolege i poslovni partneri tražit će vas savjete ili rješenja za problematične situacije, što vam neće nimalo teško pasti. Pokretat će vas entuzijazam, a oslanjat ćete se i na iskustvo.

Lav

Bit ćete podložni stresu i živciranju pa ćete teško izlaziti na kraj s obavezama i dužnostima. Zbog posla bit ćete više nego inače razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite postoji li još iskrena ljubav između vas dvoje. No spriječite da vam poslovne brige poremete privatne odnose.

Djevica

Bit ćete puni energije, no zbog drugih morat ćete malo usporiti ritam. Povoljni planetarni utjecaji potiču vas na bavljenje sportom, stranim jezicima, računalstvom i svime što vam može nadograditi znanje. Vaše su sposobnosti neupitne, a to će vam netko i obznaniti. Razmišljajte dugoročno, osobito ako je ljubav posrijedi.

Vaga

Pojačajte brigu o sebi. Ako se premalo krećete, više se bavite tjelesnim aktivnostima. Čuvajte svoju energiju, nemojte dopustiti da vam je troše pojedinci kojima je samo do dokoličarenja. U vašem domu mogući su kvarovi. Morat ćete odvojiti izvjesni novčani iznos za kućne popravke ili kupnju bijele tehnike.

Škorpion

Količina posla sprječavat će vas da se opustite. Stalna, potisnuta napetost utjecat će na sva životna područja. Uzmite si vremena da razmislite gdje ste i kamo želite ići. Ne dopustite pritiske s bilo koje strane. Razmišljat ćete o zajedničkom životu s partnerom, o mjestu gdje ćete živjeti i o obavezama koje će vam suživot donijeti.

Strijelac

Bavite li se sportom, izbjegavajte velike tjelesne napore i radije se više odmarajte. Osjetit ćete zasićenje poslom koji vam ne pruža priliku za napredak i razvoj u bilo kojem pogledu. Mogli biste prigovarati šefu i pobuniti se ako vas stavi na radno mjesto koje prije niste obavljali. Neki među vama mogli bi udomiti kućnog ljubimca.

Jarac

Romantični ste, pa ćete maštati o dubljem vezivanju ili zajedničkom životu s partnerom. Partner je spreman pratiti vaše potrebe i želje te vas podržati u svim odlukama. Radni zadaci bliski marketingu, promociji, pravnim i socijalnim poslovima odvijat će se bez zastoja. Kolege će se oslanjati na vašu logiku i pronicljivost.

Vodenjak

Opterećeni ste i osjetljivi. Učinite nešto što će vam izbaciti negativnu energiju, možda izlazak s prijateljima ili bavljenje sportskim aktivnostima. Naumite li nešto obaviti, primjerice u nekoj od administrativnih ili financijskih ustanova, mogli biste imati kontakte s mrzovoljnim osobljem. Suspregnite se od zajedljivih komentara.

Ribe

Očekuje vas više posla, ali će vam se trud isplatiti. Ostvarit ćete zavidan uspjeh ili privući pozornost na natjecanjima ili sportskim aktivnostima. Odlučite li nekoga osvojiti, učinit ćete to bez većeg napora. Bit ćete uvjerljivi i šarmantni. Ostvarit ćete dobru komunikaciju s inozemnim partnerima i dogovoriti skoro putovanje.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari