DNEVNI HOROSKOP ZA 11. oktobar 2017: Ovnovi puni optimizma, Djevica opet razočarana u..

 

Ovan

Već od ranog jutra bit ćete puni optimizma i povećanih očekivanja. Vaša odlična koncentracija i sposobnost zapažanja omogućit će vam uspjeh u učenju, pisanju, ali i u zavođenju. Uskladit ćete poslovne obaveze s privatnim i društvenim životom. Vaš šarm će biti zamjetan pa će se pogledi drugih zadržavati na vama.

   Bik

Dan je povoljan za one koji žele obaviti poslovanje s bankom, vratiti dugove ili podići zajam. S osmjehom ćete popratiti ostvarenje sve većeg sklada s partnerom. No nemojte se prebrzo opustiti jer još ima situacija koje niste riješili do kraja. Veliku pozornost posvetit ćete vanjskom izgledu, što neće proći nezapaženo.

Blizanci

Pokažite prijateljima koliko vam znače, kontaktirajte one koje niste dugo čuli ni vidjeli, bit će im drago. Potrebno vam je nešto više vremena da uvjerite druge u svoje planove, no uspjeh neće izostati. Budite uporni, jer drugima djeluje uvjerljivo i pouzdano. Ako ste u vezi, partner će vas oduševiti izljevima ljubavi i strasti.

Rak

Osjećat ćete se umorno, a ni s dobrim raspoloženjem se nećete moći pohvaliti. Treba vam odmak od obaveza, obitelji, pa i ljubavnih spona. Može vam se činiti da vam partner nešto skriva ili da se povlači u sebe. Ni vi nećete biti motivirani za razgovor, no nemojte dopustiti da dan protekne u šutnji i poprijekim pogledima.

Lav

Dobro ćete zarađivati, tu vam se prilike otvaraju, ali istodobno ste izloženi neplaniranim troškovima. No to vas motivira na još veća zalaganja. Porast osjećajnog samopouzdanja nagnat će vas u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne će iznenaditi udvaranje osobe koja se vrzma u njihovoj blizini i koju dosad nisu primjećivali.

Djevica

Nemojte se previše oslanjati na neprovjerene činjenice jer biste se mogli razočarati. Neke okolnosti nećete moći sagledati objektivno. U ljubavi izbjegavajte ozbiljne razgovore, jer nećete imati sluha za partnerove prigovore i kritiku. No kad je riječ o poslu, jasno i odlučno izrazite svoje stavove. Pripazite na želudac i probavu.

Vaga

Bit ćete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite što možete. Imate li umjetnička stremljenja vaš će ukus biti istančan, a mašta rasplamsana. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas iznimnim zadovoljstvom. Nešto se na intimnom planu razvija u vašu korist zbog čega ste vrlo sretni.

Škorpion

Morat ćete promijeniti svoj pristup nekim ljudima, osobito ako se radi o pojedincima koji će imati bitnu ulogu u vašem životu. Suprotno vašoj energičnoj prirodi, događaje ćete promatrati s potpunim odsustvom osjećaja. Bit ćete zasićeni rutinskim zbivanjima i čeznut ćete za promjenama. Iz kuće ćete bježati u društvo.

Strijelac

Ne želite li se dovesti u nezavidnu situaciju, prionite na posao. Poštujte rokove, ali i mišljenje kolega. Prihvatite drukčije stavove od svojih jer nigdje ne stoji da ste u svemu u pravu. Usporite malo, inače će vas naporan dnevni ritam dovesti do ruba stresa. S partnerom ćete se svađati oko banalnih stvari.

Jarac

Dan je povoljan za razgovore, sastanke, posredovanje i ulaganja. Budite što aktivniji, a trebate li nešto kupiti ili prodati, ne odlučujte na brzinu kako se poslije ne biste pokajali. Posvetite više pozornosti zdravlju i izgledu. Nemojte dopustiti da se previše opustite – nova garderoba ili frizura učinit će da se i sami osjećate bolje.

Vodenjak

Isticat ćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje. Imat ćete dobro oko za detalje, a druge ćete zadiviti spretnošću i dovitljivošću. Obiteljska zajednica postajat će vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije da biste je učvrstili. Partner vam iskazuje ljubav, nemojte ni vi zaostajati za njime.

Ribe

Očekuje vas napetost u kućnim i obiteljskim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Nove odgovornosti teško će vam pasti, ali uz povećanu disciplinu možete stvari staviti na pravo mjesto. Vaše neobične ideje i želja za samostalnošću prouzročit će nerazumijevanje s kolegama i šefovima. Promijenite pristup!

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari