DNEVNI HOROSKOP ZA 13. februar 2018: Ovnovima lijep dan, Bik upoznaje interesantnu osobu, Blizanci zubobolja..

 

Dnevni horoskop za 13. februar 2018 Utorak pred nama, dan kada ćemo biti posebno nadahnuti i raspoloženi, a svoje dobre vibracije prenosićemo na ljude oko sebe. Uživaće u vašem društvu svako ko se danas nađe.

Naprosto, iz nepoznatog izvora vi ćete crpeti inspiraciju i biti inicijator dobre energije danas. Na negativne ljude nećete imati dobar uticaj, pa će vas izbegavati, što je sasvim poželjno, složićete se. Uživajte u dobrim vibracijama danas, ne dajte da vam ih iko prekine, piše Današnji dnevni horoskop.

Na ljubavnom planu danas sve sami uspesi, posebno za one koji su zaljubljive prirode. Divan je dan, iskoristite ga!

Ovan

POSAO

Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.

LJUBAV

Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Bik

POSAO

U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane.

LJUBAV

Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.

LJUBAV

Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa…

Rak

POSAO

Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Lav

POSAO

Delujete samouvereno u svom ubeđenju i verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni.

LJUBAV

Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Devica

POSAO

Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama.

LJUBAV

Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerovu reakciju koja vam se ne dopada.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom…

Vaga

POSAO

Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.

LJUBAV

Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Škorpija

POSAO

Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.

LJUBAV

Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju.

LJUBAV

Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.

ZDRAVLJE

Odlično.

Jarac

POSAO

Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Vodolija

POSAO

Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnost.

LJUBAV

Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu

odgovarajuće uloge.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Ribe

POSAO

Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.

LJUBAV

Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari