DNEVNI HOROSKOP za 13. septembar 2017: Vagu očekuje neko iz prošlosti, Ribe gase emocije..

 

Ovan

Slobodno vrijeme provedite u veselom društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima potaknut će vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupnju ili prodaju auta, mobilnog telefona ili računala.

Bik

Vaše će potrebe i troškovi biti neracionalni. Razmišljajte ozbiljnije o svojoj budućnosti i raspitajte se o novim metodama štednje i ulaganja. Skladna ljubav donijet će vam unutarnji mir koji će omogućiti da se lakše usredotočite i na druge obaveze. Neće vam nedostajati nježnosti i romantike.

Blizanci

Iznenadit će vas intenzitet ljubavnih zbivanja. Izađite u društvo jer zahvaljujući prelasku Mjeseca vašim znakom, bit ćete posebno šarmantni. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutarnji nemir koji je tek prolazne prirode. Imat ćete priliku sami kreirati uvjete, nametnuti ritam djelovanja i pridobiti nekoga za svoje ciljeve.

Rak

Uznemirenost i predosjećaji činit će vas nemirnima cijeli dan. Intuitivno ćete izbjegavati blizinu pojedinaca za koje osjećate da šire negativnu energiju. Napeti obiteljski odnosi narušavat će vaš unutarnji mir, što će vas prisiliti na radikalne rezove. Velike promjene kucaju na vrata, a neke ih vaše odluke samo još više ubrzavaju.

Lav

Krasit će vas ljubaznost i dobronamjernost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšat će vam dan. Iz naizgled običnih situacija krit će se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerit ćete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

Djevica

Dokažite da ste sposobni uraditi ono što se od vas očekuje. Nemojte se prepuštati tmurnim raspoloženjima i samosažaljenjima, a da prije toga ne date sve od sebe. Više samokontrole i promišljenosti olakšat će vam održavati dobre odnose s ljudima. Odgodite obaveze koje mogu pričekati i usmjerite se na tekuće zadatke.

Vaga

Potpora i dobre vijesti stići će iz udaljenih krajeva. Neki će promijeniti mjesto boravka, a mladi se osamostaliti ili s partnerom krenuti u podstanarstvo. Bit ćete jaki na riječima, djelovat ćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja držite ukazat će vam osobito povjerenje. Ako ste mlađi, predstoji vam vatren susret sa simpatijom.

Škorpion

Bit ćete spremniji na ustupke, a u osjećajnim odnosima romantičniji i senzualniji. Snaga vaše ambicije i težnja k uspjehu neće proći nezamijećeno. Netko će prepoznati u vama osobu u koju vrijedi ulagati. Čisteći svoj dom, mogli biste naići na stare fotografije i albume koji će vas podsjetiti na dane djetinjstva.

Strijelac

Planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke – prebacite ih na neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvaditi nego nešto dogovoriti. Pretjerana usmjerenost na poslovne obaveze i financije onemogućava vam uvid u neke druge, za vas podjednako bitne situacije.

Jarac

Pripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacija. Izaberite društvo ljudi s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetit ćete snažan poriv da napravite ono o čemu posljednjih dana intenzivno razmišljate. Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, odlučno ćete napraviti prvi korak.

Vodenjak

Znat ćete što želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da bilo tko utječe na vaše odluke. Budite aktivni i u privatnom životu. Osobu koja vam se sviđa, iznenadite diskretnim darom ili maštovito osmišljenom večeri. Imate li osjećaj da vaš školarac nešto krije od vas, ne čekajte predugo nego razgovarajte s razrednikom.

Ribe

Odnosi s partnerom mogli bi malo “zahladiti“, osobito ako ćete isticati samo vlastite želje i potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje obiteljskih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Oprezno rukujte lomljivim predmetima i pazite da ne zaboravite bitne stvari. Budite oprezni pri plaćanju i podizanju gotovine.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari