DNEVNI HOROSKOP ZA 14. oktobar 2017: Rak pun obaveza, Ribe očekuje mnogo nježnosti i ljubavi..

 

Ovan

Priuštit ćete si odmor u punom smislu te riječi pa ćete uživati u izležavanju ispred televizora. Ako vam osoba na čije ste društvo danas ozbiljno računali otkaže susret, ne očajavajte i ne ulazite u prepirku. Preusmjerite energiju na druge ljude i situacije. Zasigurno ćete pronaći nešto što će vas zabaviti i razonoditi.

  Bik

Slobodno vrijeme najradije ćete provoditi u četiri zida i baviti se obavezama koje vas zanimaju. Ugošćivat ćete rodbinu, dok će neke među vama kreativan duh nagnati da se prime uljepšavanja stambenog prostora i premještanje namještaja. Veliku pozornost pridavat ćete jelu i piću, pokazujući svoje kulinarske vještine.

Blizanci

Nećete podnositi pritiske ukućana, a i razgovori s njima teško će vam pasti. Ne pridajte prolaznim problemima nezasluženi značaj, možda svi zajedno niste raspoloženi za ozbiljne teme. Bit ćete skloni promjenama raspoloženja, a moguća je i nesanica. Pratit će vas osjećaj da vas drugi iskorištavaju za osobne ciljeve.

Rak

Osjećate li se zasićeni kućnim obavezama, izlaz potražite u hobijima i slobodnim aktivnostima. Uzbuđenja vam u večernjim satima neće nedostajati. Raspitivat ćete se o osobi koja vam je privukla pozornost, a neki među vama će se poslužiti domišljatim trikovima ne bi li doznali nešto više o drugo strani.

Lav

Više od izlazaka i ispraznih razgovora zabavljat će vas čitanje knjiga i gledanje filmova. Bit ćete razdražljivi u odnosu s ljudima za koje ćete procijeniti da nemate tema za razgovor. Moguće su svađe u obitelji. Pokažete li više razumijevanja za svoje ukućane i sami će slijediti vaš primjer, pa će brzo pasti riječi pomirbe.

Djevica

Bit ćete odlučni u nastojanjima da subotu provedete što kvalitetnije i uzbudljivije. Večer vam donosi zanimljiva druženja, putovanja i nova poznanstva. Vašu strastvenost probudit će pronicljiva osoba, koja će se vješto nositi s vašim verbalnim zamkama. Više od njezine vanjštine zavest će vas njezina inteligencija.

Vaga

Novac će biti tema rasprave u vašem kućanstvu. Mnogo energije trošit ćete na rješavanje obiteljskih nesporazuma povezanih s imovinom i nasljeđem. Od partnera nećete moći ništa skriti. Bit će sklon istraživanju vaše prošlosti i prilično sumnjičav, a njegova nepovjerljivost bit će posljedica nesigurnosti u vaše osjećaje.

Škorpion

Kontrolirajte svoj temperament jer biste se mogli uvući u probleme. Moguća je svađa s osobom koju biste u ljutnji mogli uvrijediti. Neće vam to moći olako oprostiti pa bi bilo dobro da na vrijeme stanete na loptu. Financijske probleme riješit ćete uz prijateljevu pomoć pa ćete spavati bezbrižnije.

Strijelac

Budite objektivniji i praktičniji, osobito u ljubavi. Stavite do znanja što točno želite, kako bi partner znao na čemu je s vama. Vodite više računa o bližnjima, osobito starijim članovima rodbine. U ljubavi vam je krenulo. Vaša duhovitost i neposrednost bit će udica na koju će se loviti zanimljivi pojedinci.

Jarac

Odgodite planirane obaveze, osim ako baš nisu hitni. Usredotočite se na sebe i uživajte u društvu suprotnog spola. Netko će vam staviti do znanja da ste mu nedostajali. Verbalne sposobnosti vaš su adut i ako ste u vezi ili braku. Pridobit ćete partnera za svoj cilj ili ga na nešto nagovoriti, što je vama osobno jako bitno.

Vodenjak

Posvetit ćete se planovima vezanim uz adaptaciju stana i raspravljati o dobivanju stambenog zajma. Neki će vlastitim snagama ili uz pomoć prijatelja i rodbine obavljati radove na kući, no pripazite se ozljeda! Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem te one koje pate od pomanjkanja komunikacije, naći će se na prekretnici.

Ribe

Imat ćete odličan osjećaj za vrijeme pa ćete na sve stizati. Uslijedit će pozivi za zabavu s više strana pa ćete se naći u dvojbi kamo i s kime izaći. Odaberite društvo u kojem se osjećate najopuštenije. U ljubavi vas očekuje mnogo nježnosti. Partner će biti vaša desna ruka, više će vas paziti nastojeći vam ugoditi.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari