DNEVNI HOROSKOP ZA 16. septembar 2017: Rakove očekuje naporan dan, Lav će konačno upoznati suđenu ljubav..

 

Ovan

Ljubav će biti vaša pokretačka energija pa ćete poduzeti nove korake kako biste se približili ili udovoljili partneru. Iznenadit će vas lakoća kojom ćete se snalaziti u novim situacijama. Zateknete li se u novom društvu, sve ćete oduševiti svojom spontanošću. Starije bi mogle mučiti kronične tegobe pa vam je odmor i više nego potreban.

  Bik

Progovorit ćete o svemu što vam smeta ili o čemu već neko vrijeme razmišljate. Osobe kojima su upućene vaše ideje, kritike i komentare rado će ih prihvatiti. Ugodno će vas iznenaditi povjerenje koje netko gaji prema vama. Intimni život prožet je intelektualnim skladom. Shvatit ćete da vas partner podržava u vama bitnim stvarima.

Blizanci

Imate li problema s voljenom osobom, poduzmite nešto. Čak i ako mislite da ste vi u pravu, dajte joj priliku da iznese svoje viđenje situacije. Nastojte razgovor obaviti u četiri oka, bez uplitanja ukućana sa strane. Odnos s roditeljima i starijim članovima obitelji bit će kompliciran pa ćete gubiti živce u pokušaju da im nešto objasnite.

Rak

Dan će vam biti naporan, no uspjet ćete pronaći nešto lijepo i kvalitetno, čak i u najnapornijoj situaciji. Veselit ćete se ugodno provedenoj večeri koja vam ne može izmaći. Međuljudski odnosi sve su bolji. Većina će vam ljudi izlaziti ususret, a oni koji vam nisu skloni brzo ćete razotkrivati zahvaljujući odličnoj intuiciji.

Lav

Prijatelji će vas pozivati u društvo, obraćati vam se za savjet ili tražiti razgovore povjerljive prirode. Ako ste u ljubavnoj vezi, slijedite želje svoga srca, a manje se rukovodite razumom. Dan iskoristite za kovanje planova. Većina onoga što vam padne na pamet može biti upravo ono što ćete s lakoćom ostvariti.

Djevica

Privlačit ćete pozornost suprotnog spola pa se nemojte zatvarati u četiri zida, osobito ako ste sami ili nezadovoljni postojećim odnosom. Očekuju vas nove prilike. Obaveze ćete obavljati s lakoćom, probleme rješavati mudro, a izvrsno ćete se snalaziti i u iznenadnim situacijama. Pouzdajte se u svoju odličnu intuiciju.

Vaga

Bit ćete nezainteresirani za zbivanja koja vas okružuju. Držat ćete se po strani, a vrijeme provoditi u razmišljanju ili čitanju. Bogat unutarnji život nalaže potrebu za samoćom i opuštanjem, pa si to i omogućite. Više nego inače ovisit ćete o drugim ljudima. Njihove potrebe, način razmišljanja i usluge utjecat će na vaš životni ritam.

Škorpion

Samcima bi nova ljubav mogla ući u život, zato obavezno negdje izađite i dobro se zabavite. Neke će se situacije pojasniti ili raščistiti, a tome će pridonijeti ruka pomirenja koju će vam pružiti prijatelj. Nemojte da vas ponos spriječi u onome što i sami želite. Unesite osvježenje u bračni život, bilo u smjeru romantike ili uzbuđenja.

Strijelac

Nemojte se prepustiti životnoj rutini i neprestano se prilagođavati drugima. Kroz zabavu pronađite ispušni ventil za višak energije. Zanemarite li svoju potrebu za zabavom, mogli biste postati mrzovoljni i nezadovoljni. To posebno vrijedi za slobodne, kojima preporučujemo da dan završe na nekom mjestu gdje su zabava i ples.

Jarac

Želite li ispraviti neke pogreške ili pridobiti nečije simpatije bit će vam udovoljeno, a ako ste usred udvaranja, druga će vam strana olakšavati posao. Termini raznih događanja će se preklapati, pa ćete morati uložiti svu svoju vještinu vremenskog i prostornog organiziranja. Mogli biste otputovati ili nekog primiti u goste.

Vodenjak

Htjet ćete nešto novo pa biste se mogli uputiti kod frizera i promijeniti izgled novom bojom kose. Prijatelji i bližnji vas u prvi trenutak neće moći prepoznati, ali će se svi slagati da vam odlično stoji. Zaposlene očekuje naporan dan. No ako ste zaljubljeni u nekog s kime radite, sve će vam obaveze lakše pasti.

Ribe

Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje pogrešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete si pokvariti raspoloženje. Osjetite li psihički umor, nemojte ga ignorirati nego učinite nešto kako biste se bolje osjećali. Neka vaše aktivnosti budu smirene, a vi prikupljajte energiju. Odgodite susrete ako niste raspoloženi.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari