DNEVNI HOROSKOP ZA 17. maj 2018: Jarac siguran u svoj cilj, Ovan zabrinut, a Ribe izuzetno napete..

 

Dnevni horoskop za 17. maj 2018: Predah je ono što obeležava današnji dan, posvetite ga zato sebi i bližnjima, koje ste ovih dana pomalo zapostavili zbog potrebe da komunicirate s drugim ljudima preko raznih vidova komunikacije.

Bliži se vikend, mogli biste krenuti s planovima kako ga provesti, a na pragu smo letnje sezone i odmora, ponude su raznolike, na vama je da birate, pišeDanašnji dnevni horoskop.

Mars je u Vodoliji i budi potrebu za trošenjem energije na pravi način, aktivno, spontano, nošeni trenutkom. Provedite dan tako da vam prija, vi znate najbolje kako.

Ovan

POSAO

Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.

LJUBAV

Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost.

LJUBAV

Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO

Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost.

LJUBAV

Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom…

Rak

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju pa zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravi momenat za to.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Lav

POSAO

Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Devica

POSAO

Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije.

LJUBAV

Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste…

Vaga

POSAO

Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.

LJUBAV

U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu i stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima.

LJUBAV

Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.

LJUBAV

Partner u izvesnom smislu iskušava vašu naklonost pa se potrudite da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi…

Jarac

POSAO

Sigurni ste u cilj i nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. U očekivanju ste izvesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni.

LJUBAV

Osećate potrebu za nežnošću, što inače nije svojstveno vašem astrološkom znaku. Baš lepo od vas, raznežite se, divan je dan za to!

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Vodolija

POSAO

Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama.

LJUBAV

Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Ribe

POSAO

Iako osećate uznemirenost, ostvarujete dobar odnos sa kolegama i poslovnim partnerima. Oni su vam neophodni kao lek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite, zato im dajte maksimum svog vremena.

LJUBAV

Pojačane podsvesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari