DNEVNI HOROSKOP ZA 19. oktobar 2017: Bikove očekuje naporan dan, kod Riba raspoloženje promjenjivo..

 

Ovan

Ne upuštajte se u rasprave jer nećete biti objektivni. Nećete imati dovoljno energije za ostvarivanje svih planova. Stoga nemojte na sebe preuzimati veće obaveze jer nećete imati snage i volje za njih. Vodite računa o zdravlju. Bit ćete neoprezni pa su moguće ozljede i udarci, osobito kod onih koji rade fizičke poslove.

   Bik

Društveni će život biti bogat, ali i naporan. Ako vam je dosadio uvijek isti način zabave potražite nešto drukčije, makar se zbog toga i svađali s prijateljima. Lakše ćete ploviti ljubavnim nego poslovnim vodama, možda i zato što će vam koncentracija biti u osjetnom padu. Nekome ćete biti od velike pomoći i time se ponositi.

Blizanci

Posvađate li se s partnerom, mogli biste pomišljati na prekid. Sve što ćete činiti u stanju ljutnje bit će pogrešno. Kriza je prolazna i zato izbjegavajte pretjerivanja. Jutarnji sati općenito će proteći u velikoj napetosti i nerazumijevanju, no završetak dana obećava više sklada pa ga ispunite druženjem i zabavom.

Rak

Bavite li se umjetnošću, poslovima s inozemstvom ili novinarstvom bit ćete uspješni. Iskoristite dan za nove ljubavne početke ili jačanje postojeće veze. Ustrajte na razgovoru s voljenim, osobito ako je došlo do prekida veze. Pokažite drugoj strani da vam je stalo do nje jer možda baš to od vas očekuje.

Lav

Vaš će pristup poslu biti praktičan i objektivan. Prihvaćat ćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene, pa i one koje su možda ispod vaše razine znanja. Korist od toga bit će višestruka, a ovakav pristup otvorit će vrata novim poznanstvima. Puno novca potrošit ćete na unutarnje uređivanje svoga doma.

Djevica

Bit ćete brzopleti. Zbog mogućih pogrešaka nadređeni će vas kritizirati. Primirite se i ne istupajte sa svojim mišljenjima. Usmjerite energiju na izlaske, druženja i ostala mala životna zadovoljstva. Postavite se ozbiljnije prema bitnim životnim pitanjima i vodite računa o zdravlju, prehrani i kondiciji.

Vaga

Nečija potpora pokazat će se bitnom za ostvarenje vaših zamisli, pogotovo kada uvidite da uživate naklonost utjecajne osobe. Lakše ćete planirati novčane pothvate i manje se živcirati oko rashoda. Staloženo ćete rješavati bračne probleme. Nećete biti podložni mišljenju okoline nego raditi sve po svome.

Škorpion

Poslovi povezani s trgovinom, komunikacijom i medijima imat će planetarnu potporu. Ljudi će vam popuštati i u mnogočemu pomagati. Vrlo ste aktivni i poduzetni, a uz malo truda uspješno ćete uskladiti nekoliko životnih područja. Burna događanja na ljubavnom planu uzburkat će strasti i unijeti slatki nemir u vaše srce.

Strijelac

Očekuje vas mnogo posla. Bit će vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajat će vam takta i sluha za drukčija mišljenja, no entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučit će vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema prave osnove.

Jarac

Mnogo ćete vremena provoditi u pisanju SMS -poruka, telefonskim dogovorima i razgovorima s prijateljima, ali i ljudima koje dugo niste vidjeli. Dan je pogodan za učenje, polaganje ispita, poslovne dogovore i kontakte s inozemstvom. Omogućite si aktivan odmor; oznojite se malo, napregnite mišiće i vratite se u dobru formu.

Vodenjak

Iako će vas društveni život udaljavati od poslovnih obaveza, to ne biste smjeli dopustiti. Baš danas možete zasjati idejama i dokazati se. Izlazaka i zanimljivih susreta bit će mnogo. Osoba koja vam se sviđa nije imuna na vaš šarm. Upornim uzmicanjem namjerno želi pridonijeti uzbuđenju i potaknuti vas na zavođenje.

Ribe

Raspoloženje će vam biti promjenljivo. Shvatit ćete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i slijedite želje, taman i pogriješili. Ionako ne može uvijek biti savršeno.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari