DNEVNI HOROSKOP ZA 20. oktobar 2017: Odličan dan za Bikove, Vaga pod stresom..

 

Ovan

Nemojte se pretrpati obavezama jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranja nego za akciju. Nemojte inzistirati da se partner izjašnjava o svojoj osjećajnoj prošlosti. Zadržite se na temama koje su vezane uz vašu zajedničku budućnost. Samce će simpatijino ponašanje obeshrabrivati.

   Bik

Dan je odličan za sklapanje poslovne suradnje i pregovore bilo koje vrste. Imate li kakvih planova ili obaveza koje treba ostvariti, primite se posla jer neće biti zastoja. S partnerom ćete moći iskreno razgovarati o svemu što vas tišti. Čak i ako ne spada u one koji voli takve razgovore, iznenadit će vas njegova lakoća sudjelovanja.

Blizanci

Glasine koje ćete čuti o sebi izbacit će vas iz takta. Nemojte se s takvim ljudima raspravljati jer se radi o tuđoj zavisti. Tražit ćete priliku da se istaknete i nametnete, no nije pravi trenutak za to. Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za dane nakon vikenda. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

Rak

Učenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se zateknete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno utjecati na promjenu vaših svjetonazora.

Lav

Uzet ćete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to stajati živaca, laknut će vam kada to obavite. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanje situacija s nasljedstvom. Tu će se neke stvari napokon pomaknuti s mrtve točke.

Djevica

Bit ćete nestrpljivi u ophođenju s ljudima koji od vas drukčije razmišljaju. Čak biste i partnera mogli ugledati u drugom svjetlu – iznenadit će vas svojim stavovima koji će vam djelovati pogrešnima. Bit će vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode da biste lakše podnijeli stres.

Vaga

Porast odgovornosti i poslova izlagat će vas stresu. Nemojte pretjerivati s ambicijama, neka psihičko zdravlje ipak bude prioritet. Ne silite se pod svaku cijenu obaveze obaviti u što kraćem vremenu jer ćete se iscrpiti. Imate li simpatiju na radnom mjestu, a netko od vas dvoje nije slobodan, budite što diskretniji.

Škorpion

Krasit će vas verbalna spretnost i domišljatost. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetničkim zanimanjima. Ideje će vam spontano navirati pa će pisci s lakoćom dovršiti svoje pisano djelo, a slikari i glazbenici biti puni inspiracije. Plijenit ćete tuđe poglede pa ni kakav flert ili usputna simpatija nisu isključeni.

Strijelac

Nagomilane obaveze ostavit će vam malo vremena za ljubav. Patit ćete od grizodušja zato što ste premalo vremena s partnerom. Bit ćete skloni stresu, a zbog preosjetljivosti pretjerano ćete reagirati na sve što se događa oko vas. Smetat će vas sitnice pa ćete se ukućanima obraćati povišenim tonom. Zadržite prisebnost pred djecom.

Jarac

Osjećajni život postat će sadržajniji za što će se pobrinuti skloni Jupiter, otvarajući vam putove prema novoj ljubavi. Komunikacijske nesporazume s partnerom, prijateljima ili kolegama uspješno ćete izgladiti. Ako ste rođeni u prosincu, velike su vam šanse da osvojite onog tko vam se sviđa ili uredite poremećene osjećajne odnose.

Vodenjak

Pitanja vezana uz preuređenje stana, preseljenja ili kupoprodaje nekretnine zadavat će vam glavobolje, no dobra je vijest da ste u razdoblju njihova rješavanja. U ljubavi ne očekujte od druge strane da učini prvi korak, osobito ako ste je nečim uvrijedili. Želite li nešto reći ili postići, pristupite vi njoj i ne žalite truda.

Ribe

Puni ste inicijative. Hrabro ćete pristupiti simpatiji ili šefu predložiti neku od ideja. Shvatit ćete koja područja života treba očistiti od problema i negativnih ljudi. No bitno je da ne počnete raditi sve odjednom jer planeti upozoravaju na iscrpljenja i gubitak energije. Dakle samo polako i organizirano!

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari