DNEVNI HOROSKOP za 21. 8. 2017: Stresan dan za Vage, Strijelca očekuje dobitak..

 

Ovan
Posvetite se poslu. Potrudite se da se fokusirate na najbitnije stvari i pazite na rokove. Uskladite porodični i poslovni život.

Bik
Budite realni. Ne preterujte u planiranju nego se usmerite na ono što je izvesno. Pogledajte omiljeni film ili seriju.

Blizanci
Potrudite se da prištedite novac. Nemojte kupovati stvari koje Vam nisu sada potrebne. Bavite se sportom.

Rak
Partner nije lepo raspoložen. Potrudite se da se okrenete saradnicima jer je ovih dana odlična saradnja sa drugima. Budite pozitivni.

Lav
Ne nervirajte se oko posla. Potrudite se da budete vredni, ali nemojte da se preforsirate i tako ugrozite svoje zdravlje.

Devica
Potrudite se da budete pozitivni i da se zabavite. Ostavite sve loše stvari po strani i ne nervirajte se oko detalja. Posvetite se partneru i porodici.

Vaga
Ne nervirajte se, nego se potrudite da se usredsredite na sebe i svoju porodicu. Izbacite stare stvari iz kuće. Ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza.

Škorpija
Komunikativni ste, ali niste dobro raspoloženi. Najbolje bi bilo da se okrenete čitanju, učenju ili usavršavanju, to će Vam prijati.

Strelac
Moguć je priliv novca, ali Vi opet niste baš zadovoljni. Potrudite se da se usredsredite na štednju. Ne preterujte u kupovini i ne prejedajte se.

Jarac
Budite pozitivni. Ne nervirajte se oko drugih ljudi. Opustite se i isplanirajte dobro dan, to će Vam doneti uspeh.

Vodolija
Budite pozitivni i odmarajte. Pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku, to će Vam prijati. Pravite kompromise sa drugim ljudima.

Ribe
Pitajte prijatelje za savet kako da neki posao sprovedete u delo. Ne osećate se baš najbolje. Moguća je glavobolja.

(mondo.rs)

loading...

Facebook komentari