DNEVNI HOROSKOP ZA 21. maj 2018: Rak osvaja, Ribe na dobrom putu, Škorpija u problemu..

 

Dnevni horoskop za 21. maj 2018: Ovan zatvoren, Bik u lošoj fazi, iznenađenje za Blizance, Rak osvaja, Lav u čudu, Devica kolebljiva, Vaga sluša intuiciju, Škorpija u zanosu, Strelac zaljubljen u Vodoliju, Jarac pomaže Biku, Ribe na dobrom putu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Umete da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika možete očekivati bez izgovora. Umete da se privučete i potražite ono što vam pripada. Vaš poslovni segment nije loš.

Ljubav

Morate da se dovoljno dobro otvorite prema osobi na koju često mislite. Jedan strelac je odlična solucija za vas pa se prepustite čarima ljubavi prema osobi na koju često mislite.

Zdravlje

Odlično ovaj put.

BIK

Posao

Pokušaj da se domognete bolje poslovne šanse može da padne u vodu, jer nemate osnovu za ono što vam se trenutno čini kao odlična solucija. Isuviše prepreka za nešto što vam se učinilo kao odlična šansa je na pomolu ovaj put.

Ljubav

Vaš stav je pomalo loš kada su vaše zajedničke priče sa partnerom u pitanju. Imate sjajnu mogućnost da se pomirite ukoliko ste imali razmirice. Ne odustajte od činjenice da možete da uspete u emotivnom životu.

Zdravlje

Nemate velike probleme na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao

Volite da se dajete u svom poslovnom segmentu i nećete se dvoumiti čak ni da budete dovoljno u srži zajedničkog interesovanja u kome se povremeno čini da ste na dohvat ruke vašeg uspeha. Ne očajavajte ukoliko se u prvi mah ne ispune vaše želje.

Ljubav

Ukoliko ste sami možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate. Pokušajte da se otvorite dovoljno dobro, pa ćete i u tom segmentu dosta dobro i proći.

Zdravlje

Pazite se većih zalogaja.

RAK

Posao

Iznenađenje koje možete da imate je nešto što možete da očekujete bez rezerve. Imali ste dovoljno vremena da se predomislite ali vi to nećete učiniti ni pod pritiskom koji osećate već duže vreme. Ukoliko dođe do promene možete da budete loše po vas.

Ljubav

Imate dovoljno dobar razlog da se sa lakoćom približite osobi na koju mislite. U suštini ste na pravom putu i ne dozvolite da se vaše ideje protežiraju na pogrešan način.

Zdravlje

Budite odgovorni prema svom telu.

LAV

Posao

Možete da imate otvorno polje inostranstva i da se nađete u većem čudu kada je u pitanju vaša finansijska situacija u pitanju. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog troška za put koji se otvara u bližoj budućnosti na koji ćete svakako ići.

Ljubav

Pokušavate da se domognete bolje šanse i da se dobro informišete oko zajedničkih želja koje vam se polako ispunjavaju. Jedna Devica nije loša kombinacija u vašem ljubavnom segmentu.

Zdravlje

Srčana čakra vam je loša.

DEVICA

Posao

Pomoć od jednog Lava očekujte bez problema. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim situacijama koje vam odvlače pažnju sa polja posla i fokusa koji vam treba. Ne odustajte od one solucije koja je dobitnička varijanta.

Ljubav

Pomisao na jednu Devicu vam stvara loše vibracije. Morate da se dovoljno dobro snađete za ono što vam trenutno predstoji jer neke emocije vam se neće ispuniti.

Zdravlje

Digestivni trakt vam je naglašen na loš način.

VAGA

Posao

Stav koji ste zauzeli nije odgovarajući i nemate nameru da ga promenite. Budite uvereni da svoj unutrašnji glas treba da poslušate jer imate jako izraženu intuiciju koja vam pomaže da nađete pravo rešenje za sebe.

Ljubav

Pokušajte da se otvorite prema novim emotivnim šansama na koje ste možda burno reagovali pri prvoj pomisli od koje ne možete da se otrgnete.

Zdravlje

Pazite se teške hrane.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko imate manje finansijske dugove ne morate da se odričete svog dela kolača koji vam pripada ukoliko se bude desila raspodela zajedničkog dobitka, naročito ukoliko se radi o ortačkom preduzeću. Ne morate da se povlačite još uvek iz svog zanosa koji trenutno imate.

Ljubav

Budite spremni na date okolnosti i ne dozvolite da vas neko dezavuiše nepotrebnim stvarima koje vam ne donose nešto spektakularno.

Zdravlje

Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

STRELAC

Posao

Vaša ravnodušnost je ovaj put gubitnička solucija na koju nist eračunali. Morate da se povinujete datoj soluciji na koju nist eračunali kao na kombinaciju koja vam donosi dosta satisfakcije, ali u drugom krugu i dosta patnje. Ne očajavajte trenutno u onome šta trenutno imate.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju morate da se prilagodite datoj situaciji, koja vas je snašla i u kojoj se do sada dovoljno dobro otvarate na polju emocija.

Zdravlje

Uviđate promenu na sebi.

JARAC

Posao

Vaša odgovornost je nešto što je kao zvezda vodilja vašeg ličnog uspeha. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam se dostavljaju kao izazov koji morate da prođete u narednom periodu.

Ljubav

Možete mnogo toga sebi da priuštite jer nema potrebe da se skoncentrišete na nešto što vas ne sputava u nameri koju imate a to je da budete srećni. Pokušavate da se otvorite sa osobom pored sebe i u tome ćete uspeti.

Zdravlje

Obratite pažnju na cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko tražite posao moraćete da se dovoljno dobroskoncentrišete u onome što trenutno želite da nađete kao izlaznu kartu onoga što trenutno imate kao zadatak. Bićete dovoljno dezavuisani u onome što trenutno radite ukoliko se ne okrenete novim idejama. Ovo važi za one koji su u radnom odnosu trenutno.

Ljubav

Morate da se prilagodite situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Moarte de se prilagodite partneru i da ostanete pri svom stavu ukoliko želite mnogo toga sebi da pripišete kao bolju soluciju.

Zdravlje

Povedite računa o svojim zubima.

RIBE

Posao

Imali ste dovoljno dobar poslovni stav koji morate da sprovedete u narednom periodu kroz jedan razvojni put iz prethodnog perioda. Ne pokušavajte da se opuštate u situaciju koja vas povremeno odvlači od odličnog fokusa koji imate trenutno na određenom zadatku.

Ljubav

Volite da dominirate u odnosu sa partnerom i ne želite da izađete iz zone komfora. Bićete dovoljno obavešteni o trenutnom partnerovom emotivnom stanju koje nije baš zadovoljavajuće.

Zdravlje

Osećate veliko rasterećenje.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari