DNEVNI HOROSKOP ZA 22.09.2017: Vaga dolazi do uspjeha, Vodolija će osvojiti ljubav svog života..

 

Ovan

Pojačana je sklonost ishitrenim reakcijama i pretjerivanju. Teže ćete dolaziti do potrebnih podataka, bilo zbog neprecizno postavljenih pitanja ili zbog nedovoljno strpljenja. Neće vam poći za rukom održati obećanje da ćete se više posvetiti obitelji. Zov društva i prijatelja nadjačat će želju za druženjem s najbližima.

  Bik

Mogli biste se susresti s novim uvjetima poslovanja ili biti premješteni u novu radnu sredinu. Nailazit ćete na probleme u poslovnim odnosima i karijeri. Nadređeni vas neće razumjeti, a umjesto očekivanih pohvala dobit ćete kritike. Ljubavna zbivanja potpuno će vas obuzeti. Postupat ćete u skladu s intuicijom i osjećajima, i tako će biti najbolje.

Blizanci

Željni ste druženja i raznovrsne zabave. Očekuje vas novo poznanstvo ili obnavljanje zapostavljenih prijateljskih odnosa. Skrivat ćete svoje osjećaje prema nekom u koga ste zaljubljeni, ali bi vas druga strana mogla ohrabriti očitim znakovima pažnje i naklonosti. Nije isključeno da se baš danas nađete u njenom zagrljaju.

Rak

Poslovne će vas obaveze umarati i iscrpljivati. Već od jutra bit ćete mrzovoljni, a možda i neispavani. Životni problemi činit će vam se veći nego što jesu. Zbog ljutnje i frustriranosti razmišljat ćete o otkazu. Kolega će vam pomoći da privremeno izgladite situaciju i objektivnije sagledate situaciju.

Lav

Mnogo ćete otkrivati o sebi i spremno prihvaćati ideje koje će poticati proces osobne promjene. Ne oklijevajte riješiti ljubavne probleme, osobito ako je posrijedi običan nesporazum. Slobodni će pobuditi uočljiv interes kod suprotnog spola pa nisu isključena nova poznanstva. Večer podredite u romantici i zbližavanju s partnerom.

Djevica

Imat ćete dovoljno energije uloviti se u koštac sa svim izazovima. Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, uspostaviti komunikaciju s osobom koja vam se sviđa ili naprosto shvatiti gdje ste činili pogreške. Mnoge će razveseliti povoljne materijalne okolnosti ili dotok novaca na račun. Posvetite više pažnje voljenima.

Vaga

S lakoćom ćete učiti i stjecati novo znanje. Školarci bi u utrci za boljim ocjenama mogli imati uspjeha. Bit ćete uspješni u aktivnostima koje traže spretnost ruku i prstiju, poznavanje zanata i umješnost u komunikaciji. Uspjeh će postići i oni koji se bave umjetnošću, osobito glazbom i plesom.

Škorpion

Bit ćete zatvoreni i neraspoloženi pa partneru neće biti lako shvatiti što mislite ili osjećate. Tek u večernjim satima vratit će vam se dobro raspoloženje pa ćete voljenim nadoknaditi manjak nježnosti i pažnje. Netko bi vas mogao okriviti zbog nečega što niste napravili, ili ćete shvatiti da vam je netko nenaklonjen bez razloga.

Strijelac

Počet ćete uspješno rješavati stare probleme, shvaćajući da imate sve više prostora za manevar. Vezani i u braku bit će nježniji i topliji pa će uljepšati zajednički život s partnerom. Unatoč zdravstvenom poboljšanju, sitne tegobe potrajat će i dalje. One će dijelom biti uzrokom vašega načina života, prvenstveno pretjerivanja u radu.

Jarac

Pred vama su obaveze koje donose povećanu odgovornost. Promjene u životima vaših najbližih odrazit će se i na vaš životni ritam. Mogli biste se nečeg odricati ili žrtvovati da bi njima bilo bolje. Svoje ćete želje i potrebe potisnuti i zbog toga osjećati jačanje unutarnjeg nezadovoljstva. Nemojte sami ponijeti sav teret na svojim leđima.

Vodenjak

Britkim izjavama i smislom za humor osvajat ćete ljude oko sebe. Bit ćete lijepo primljeni gdje god da se pojavite. Osamljene će razveseliti ljubavna prilika, a zaljubljene partnerova izjava koja otvara nadu u ljepšu budućnost. Podmirit ćete troškove ili dugovanja, a u tome bi vam mogla pomoći osoba na koju niste računali.

Ribe

Nećete biti raspoloženi za druženja i razgovore. Bližnji će primijetiti u kakvom ste raspoloženju pa će vas pustiti na miru. U večernjim satima vratit će vam se dobro raspoloženje. Stoga ne pridajte prevelik značaj tmurnim mislima. Mogli biste dobiti dobre vijesti vezane uz odobrenje zajma, posudbu ili rješavanje problematike nasljedstva.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari