DNEVNI HOROSKOP ZA 23. maj 2018: Bik ravnodušan, Blizanac nestripljiv, a Lav se osjeća odlično..

 

Dnevni horoskop za 23. maj 2018. Merkur je ušao u sekstil sa Neptunom. Bićete posebno inspirisani i poneseni dobrom energijom, uživati u sanjarenju čak i svesni da je nerealno ono o čemu maštate.

Snovi će vam biti protkani smibolima koje obavezno rastumačite. Dok je Merkur u Biku, Neptun je u Ribama, Bik je prizemljen , stoji čvrsto na nogama, dok je Riba magična i tajanstvena. Svi vi kreativci, umetnici bićete naročito pogođeni ovom energijom, vaši potencijali danas dostižu svoj maksimum.

S druge strane imamo Merkura u opoziciji sa Jupiterom. Tu već imamo drugačiju situaciju, koja će nas tokom dana navesti na pogrešne korake, ići ćete iz krajnosti u krajnost, moguće je ishitreno reagovanje u nekim situacijama, previđanje detalja koji su itekako bitni, stoga oprez, piše današnji dnevni horoskop.

Buran dan, ali nošen uglavnom dobrom energijom, ne dajte da vam izmakne dobar rezultat nakon svega.

Ovan

POSAO

Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.

LJUBAV

Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

LJUBAV

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Blizanci

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima…

Rak

POSAO

Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

LJUBAV

Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Lav

POSAO

Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Ipak danas se odmorite, nije dan za posao već za odmor!

LJUBAV

Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Provedite dan sa bliskim osobama.

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV

Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Vaga

POSAO

Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom.

LJUBAV

Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Škorpija

POSAO

Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni
podcenjivati nečije intelektualne.

LJUBAV

Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Strelac

POSAO

Imate ubedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju.

LJUBAV

Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Jarac

POSAO

Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV

Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO

Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.

LJUBAV

Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Ribe

POSAO

Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

LJUBAV

Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari