DNEVNI HOROSKOP ZA 25. septembar 2017: Lav u strašnoj žurbi, Škorpiju čeka nevjerovatno iznenađenje..

 

Ovan

Bit ćete iznimno bliski s partnerom. Odmarat ćete se u najdražem zagrljaju, dok će ostali iskoristiti slobodno vrijeme i baviti se omiljenim aktivnostima. Prijatelj će vas obavijestiti o sretnom događaju u njegovoj obitelji, možda rođenju djeteta pa ćete s njim do kasno u noć slaviti dolazak prinove.

  Bik

Snažno ćete doživljavati zbivanja u obiteljskom okruženju. Aktivirat će se pitanja i problemi vezani uz rješavanje imovine, zajma ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova lucidnost pomoći će vam da financijsku situaciju realnije sagledate. Shvatit ćete da je bio u pravu ustrajući na nečemu što ste odbijali.

Blizanci

Moguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko jer se češće pojavljuje u vašem društvu. Želite li joj pristupiti, dan je odličan za upoznavanja. Osjetit ćete nalet kreativnog impulsa pa ćete uređivati stan, možda premjestiti namještaj ili kakvom ukrasnom sitnicom pridonijeti ljepšem ugođaju.

Rak

Vaša tvrdoglavost i nesposobnost da se prilagodite novonastalim okolnostima bit će kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati financijska obećanja! Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru, iako i sami znate da je bezrazložna.

Lav

Drugima će biti teško pratiti vaš tempo. Stalno ćete nekamo žuriti i neprestano tražiti nova iskustva i uzbuđenja. Očekuje vas poziv na tulum ili putovanje na kojem ćete se s nekim zbližiti ili ostvariti nova poznanstva. Ako ste u vezi, intelektualni sklad će vam izmicati, ali će vrući trenuci nasamo sve će izgladiti.

Djevica

Bit ćete aktivni i nećete podnositi pasivne ljude oko sebe, čak ni ukućane. Svima ćete podijeliti obaveze i nečim ih uposliti. Svaki trenutak ispunit ćete korisnim aktivnostima. Žene će isprobavati nove kulinarske recepte ili provoditi dijetu, a muškarci se primiti nešto težih, fizičkih poslova oko kuće. Pazite da ne pretjerate i ne istegnete mišiće.

Vaga

Iako nećete mnogo vremena provoditi u domu, obiteljsko okruženje ispunjavat će vas zadovoljstvom. S najboljim prijateljem dijeliti ćete dojmove i informirati ga o svemu što vam se događa. Bit ćete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima nasamo.

Škorpion

Ljubavna veza mogla bi se naći u krizi jer previše očekujete od druge strane. Promislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Omogućite si miran dan jer vam je odmor prijeko potreban. Oslobodite se dosadnih pojedinaca koji vas gnjave svojim problemima, a za vaše ni ne pitaju.

Strijelac

Sve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti pa večer neće proći bez izlaska i noćnog provoda. Tijekom dana posvetit ćete se svemu što ste zanemarivali, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatit ćete da se time nisu ugasli i vaši osjećaji.

Jarac

Slavi li netko rođendan pomno ćete mu odabrati dar, prethodno se raspitujući kod prijatelja o ukusu i željama dotične osobe. U žaru strasti zaljubljeni bi mogli simpatiji poslati SMS poruku s pozivom na kavu. Bit će vam dosta čekanja i htjet ćete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana dat će vam pozitivan odgovor.

Vodenjak

Vaše misli bit će usmjerene na planiranje putovanja, okupljanja rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivani poziv ili sretan splet okolnosti nagovijestit će povoljne ljubavne promjene. Neizvjestan odnos pomiče se prema nečem konkretnom.

Ribe

Bližnji neće imati razumijevanja za vašu šutljivost i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećaje, a neki će pogrešno pomisliti da ste bahati. Zbog preosjetljivosti smetat će vas buka i glasni razgovori. Život udvoje bit će vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. No budete li se previše trudili, počet ćete sputavati drugu stranu.

(24sata.hr)

loading...

Facebook komentari