DNEVNI HOROSKOP ZA 26. februar 2018: Ovan pravi promene, Bik ima dobar dan, a Vodolija prekida dogovor..

 

Dan koji je pred nama delovaće usporeno, nećete biti orni za rad, za razgovor, ovo je jedan od onih dana koje biste najradije proveli u krevetu, ili negde sami sa sobom, ali pošto je to nemoguće dajte sve od sebe da ga pregurate i uradite ono što drugi traže od vas.

Ovan

POSAO

Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.

LJUBAV

Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.

ZDRAVLJE

Povedite računa o ishrani.

Bik

POSAO

Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.

LJUBAV

Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.

LJUBAV

Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima…

Rak

POSAO

Postoje različita gledišta među saradnicima, a novi nesporazumi stvaraju napetu atmosferu u vašem okruženju. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na ishitren potez.

LJUBAV

Prija vam nečije emotivno interesovanje i potreba da vam ugodi. Budite mudri, nema potrebe da otvoreno pričate o svojim intimnim planovima.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Lav

POSAO

Imate utisak da se prilike na poslovnoj sceni menjaju u pozitivnom pravcu. Ipak, ne želite da neko koristi vaše znanje ili profesionalne sposobnosti mimo zajedničkog dogovora.

LJUBAV

Voljena osoba neće dozvoliti, da porodica trpi zbog vaših velikih ambicija koje vas međusobno udaljavaju. Usmerite svoje strasti i emocije u pravcu zajedničke vizije.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Potrebno je da preciznije razgraničite svoje poslovne obaveze. Preterana angažovanost na različitim stranama može da prouzrokuje niz neugodnih situacija.

LJUBAV

Imate osećaj da vam nedostaje nečija pažnja. Na sreću, ljubavna kriza se ubrzo rešava na vaše zadovoljstvo. Ako imate ikakvih nesuglasica danas ih rešite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade…

Vaga

POSAO

Uspeh koji ste ostvarili daje vam za pravo da primenite nova pravila u nekoj saradnji. Delujete neskromno i umete da preterujete u svojim zahtevima.

LJUBAV

U velikom emotivnom zanosu lako zaboravljate na dodatnu meru opreza. Ako ste slobodni prate vas interesantni susreti. Inspirisani ste za ulazak u novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Imaćete sjajne ideje kako da unapredite jednu poslovnu saradnju. Istovremeno će biti aktuelno i pitanje nekih međuljudskih odnosa, što može nepotrebno da vas iscrpi.

LJUBAV

Slobodni će uživati u pažnji suprotnog pola u ovom periodu. Savet je da ne obnavljate neke stare kontakte. Danas popričajte sa partnerom o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE

Pazite se povreda ekstremiteta.

Strelac

POSAO

Bićete diskretni i efikasni u isto vreme. Imaćete mnoge adute u svojim rukama, pa ako postoji nešto što ste želeli da pokrenete ili da prezentujete, ovo je dan dobri za to.

LJUBAV

Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa vama prijatnim ljudima. Pošto aspekti govore da ćete spontano ući u razgovor sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili u društvu prijatelja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Jarac

POSAO

Biće vam potrebna podrška ili pomoć nekoga od saradnika, ne ustručavajte se, tražite pomoć. Aspekti ukazuju na manji dobitak.

LJUBAV

Danas biste mogli pobeći u naručje voljene osobe. Priuštite sebi neki kraći put koji bi vas opustio, makar taj put bio i šetnja po najbližem parkiću.

ZDRAVLJE

Odlično.

Vodolija

POSAO

Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje.

LJUBAV

Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Ribe

POSAO

Danas će jačati pritisak nadređenih prema vama ili će vaši zadaci postajati zahtevniji. Savet je da se naoružate strpljenjem.

LJUBAV

Razmislite o tome što to vi priželjkujete da biste bili emotivno ispunjeni na duže staze. Nađite načina da smanjite unutrašnju napetost.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari