DNEVNI HOROSKOP ZA 28. maj 2018: Vaga vodi tuđu brigu, Ovan se osjeća slobodno, izliv emocija za Škorpiju..

 

Dnevni horoskop za 28. maj 2018: Ovan se oseća slobodno, Bik dosledan, Blizanci dosledni, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Danas osećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke bitne stvari ne dese u skorije vreme. Morate da se otvorite na segmentu posla dovoljno dobro i da budete u dobrom stavu trenutno, koji vam se protežira da bi mogli da se postavite u boljem svetlu.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne dozvoljavajte nekome da vam sruši snove samo zbog toga što se neke stvari trenutno ne dopuštaju, kada je u pitanju zauzeta osoba.

Zdravlje

Povremeno se opuštajte.

BIK

Posao

Pokazujete više entuzijazmna nego obično. Morate da vodite računa kome se obračno otvoreno izjašnjavate jer nisu vam svi prijatelji. Morate da vodite računa i o svojim finansijama jer uviđate mnogo lošiji tretman kroz vreme i ne dozvoljavate sebi veći propust u svakom slučaju.

Ljubav

Ostajete dosledni starom partneru i nećete imati emotivne zalete sa drugom osobom. Morate da se povremeno distancirate od nekih neprijatnosti ali za kratko.

Zdravlje

Solidno ovaj put.

BLIZANCI

Posao

Nećete žaliti za propuštenim stvarima koje ste imali u toku prethodnog perioda, morate da ostanete u onom ambijentu u kome ste trenutno. Moraćete mnogo više da se povinujete trenutnoj situaciji nego što ste mislili. Pokušajte da se domognete bolje solucije ovaj put.

Ljubav

Na neke segmente ne morate da računate jer su se stvari drastično promenile. Pokušajte da budete dosledni svojim emocijama jer ne morate da se opraštate od trenutne situacije.

Zdravlje

Neki problemi od ranije mogu da se ponove.

RAK

Posao

Volite da dominirate sa svojom pojavom kako na poslu tako i na bilo kom ambijentu koji trenutno možete da imate. Bićete uspešni u onome što trenutno imate kroz polje finansija, jer neke stvari možete malo drugačije da povežete ovaj put.

Ljubav

Imate na koga da se oslonite bez izuzetka ovaj put. Ukoliko su to jedna Devica ili drugi Rak ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo.

Zdravlje

Nemate većih problema.

LAV

Posao

Situacija u kojoj ste trenutno može da vam predstavlja veće opterećenje trenutno. Ipak vas nešto čuva i vi na to ne morate da obraćate pažnju i na ta otežanja koja trenutno imate. Morate da budete dosledni oko svojih obaveza ali ne po cenu iscrpljivanja.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ili Blizanca, možete biti srećne ruke ovaj put. Vaše trenutno emotivno stanje može da se promeni na bolje.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DEVICA

Posao

Ukoliko ste planirali saradnju sa jednom Škorpijom ne dopustite sebi loše zapažanje, koje vam donosi malo lošije raspoloženje. Ne pokušavajte da se oslonite na saradnike u većoj meri nego budite malo fleksibilniji u onome što ste naumili.

Ljubav

Vaš emotivni život je pomalo uzmrdan nekim lošim uticajem planeta koje vam ne donose nešto spektakularno. Morate da se oslonite na partnera u većoj meri ali ne želite to.

Zdravlje

Digestivni trakt je u problemu.

VAGA

Posao

Volite da vodite tuđu brigu i ne želite da se bavite svojim temama. Morate da se povinujete datoj situaciji kroz zadatke koji vam se dostavljaju na duže vreme. Morate da se dobro informišete oko onoga što trenutno imate kao loše iskustvo.

Ljubav

Ukoliko se radi o jednom Strelcu ne zaboravite da je ovo avanturistička duša koja vas gleda kao na potrošnu robu. Nije na odmet da se neke stvari kriju a da budu prilično očigledne.

Zdravlje

Grlo vas boli.

ŠKORPIJA

Posao

Ne želite da propuštate stvari koje niste stigli da završite. Neko iz vašeg okruženja je spreman da se požrtvovano prikloni vašem stavu ali vi ne dozvoljavate baš takav tretman. Uviđate mnogo dobre poslovne prilike ali ćete ih uzeti u obzir za neko vreme.

Ljubav

Niste očekivali veći izliv emocija i želite nešto konkretno da pokrenete u svom emotivnom životu. Pokušaj da se oslobodite nekoga od ranije, može da vam uspe u narednom periodu.

Zdravlje

Možete da imate povišenu temperaturu.

STRELAC

Posao

Vaša poslovna strana je dosta dobro inkorporirana od strane vaših kolega na koje st edo nedavno i računali. Imate na koga d ase oslonite i to je vaša najveća blagodet u kojoj možete da računate da ćete mnogo postići u narednom periodu.

Ljubav

Ne želite da se kockate sa nečijim emocijama koliko se sugeriše fer stav kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Zdravlje

Nemate veće probleme.

JARAC

Posao

Uvek ste u pripravnosti kada su nove ideje u pitanju. Imaćete dosta izazovan dan na koji možete da računate sa većim poštovanjem ukoliko vam se pridruži i jedna Škorpija kao saradnik ili desna ruka. Nećete žaliti za nečim što je prolaznog karaktera.

Ljubav

Prilagođavate se povremenim promenama partnera. Držali ste s jednog plana a onda se spremite za nešto sasvim novo ovaj put.

Zdravlje

Imaćete odličan dan pred sobom.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo ne morate da se snebivate kada je vaša konkretna odluka u pitanju. Morate da se držite starih metoda ali sa izmenjenim planom. Sve ono što ste moglli a niste uradili biće vam dostavljeno na tacni.

Ljubav

Ukoliko ste se posvađali sa partnerom sledi i pomirenje na koje niste računali. Morate da budete u fokusu i dosta skoncentrisani na ono što želite da uradite na polju ljubavi.

Zdravlje

Kolena su vam slaba.

RIBE

Posao

Imali ste dovoljno vremena da razvijete svoje ideje ali kao da niste do kraja uspeli u tome. Deo mora da se završi trenutno. Ukoliko imate nerazjašnjenu situaciju trenutno je rešite jer vam aspekti daju odličnu energiju danas.

Ljubav

Vaša emotivna strana je dovoljno dobra ovaj put da ne morate da se upuštate u veće rasprave nego što su bile. Pokušajte da izgladite odnose.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

(besnopile.rs)

loading...

Facebook komentari