DNEVNI HOROSKOP ZA 29. avgust 2017: Pozitivan obrt za Vagu, Bik previše forsira svoje potrebe u vezi, Strijelac gubi zbog prevelikog ponosa..

 

Dnevni horoskop za 29. avgust 2017: Miran dan pred nama, a ako budete uspevali da izbegavate zamke koje budu pred Vama, sve su šanse da vam dan i završi mirno I lepo. Mesec je taj koji će povremeno da ispituje vašu pažnju i samokontrolu. Retrogradnost Merkura uticaće na konflikte i neslaganja na raznim poljima, ali vi i dalje ostajte po strani smireni i razumni. Svega par dana trajaće ova situacija a onda na scenu stupa Regulus, a s njim kreće potreba za hranjenjem ega.

OVAN

POSAO

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

RAK

POSAO

Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procenite kada treba da preuzmete kontrolu.

LJUBAV

Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

LAV

POSAO

Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.

LJUBAV

Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

DEVICA

POSAO

Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

VAGA

POSAO

U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte popularne instant recepte.

LJUBAV

Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA

POSAO

Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

STRELAC

POSAO

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.

LJUBAV

Voljena osoba u duhu dobrih namera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

ZDRAVLJE

Dobro.

JARAC

POSAO

Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

VODOLIJA

POSAO

Neko ne odgovara na vaše zahteve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu.

LJUBAV

Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

RIBE

POSAO

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.

LJUBAV

Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

(danasnji-dnevni-horoskop.com)

loading...

Facebook komentari