OVO DOKTORI KRIJU OD NAS

 

Sigurno niste znali da ekstrakti iz sjemenki crnog grožđa su vodeći lijekovi u Evropi. Oni sadrže antioksdianse koje štite naše tijelo od nestabilnih molekula slobodnih radikala kiska, a sadrži proanticijanide koji imaju važnu ulogu u prevenciji raka i kardiovaskularnih bolesti.Genol se može naći i u borovoj kori i on se može uzeti umjesto ekstrakta sjemenki grožđa, ali je vrlo skupo.

Da li znate kako ovo djeluje? To ostavlja pozitivno i snažno dejstvo na krvne ćelije, on osim vode sadrži jođ i aktivne supstance koje su rastvorljive u masti i zbog toga naš organizam dobro funkcionše i sve ćelije su zaštićene.

 

On štiti i mozak od slobodnih radikala, a glavna korist ovog ekstrakta:  sjeme grožđa snažno utiče na krvne žile i smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara ono jače i slabe kapilate a i poboljšava protok krvi u našim nogama i rukama. Većina terapeuta vjeruje da je ovaj dodatak koristan za sve poremećene funkcije krvnih žila i bolesti poput:dijabetesa, proširenih vena. Pomaže i kod bolnih grčeva u nogama i utiče na krvotok očiju.

Izvor: kreativan.info

 

loading...

Facebook komentari