EVO KAKO DA BUDE SAMO VAŠ: Biku kupite poklon, a Škorpiji uradite ovo..

 

OVAN

Prestanite da mu šaljete suptilne flert poruke, da mu nagoveštavate koliko vam nedostaje i da čekate da shvati o čemu se radi. Pogledajte ga direktno u oči i recite mu da idete u bioskop i da očekujete da vas pokupi u osam. Ovnu je samo jedna vrsta žena seksepilna, a to su direktne žene!

  BIK

Kupite mu poklon, sitnicu koja će mu pokazati da mislite na njega. Nešto poput njegove omiljene čokolade ili masku za telefon koja će mu se garantovano dopasti, bilo šta što će mu pokazati da pažljivo pratite kada on priča. To će ga oboriti s nogu!

BLIZANCI

Ako imate neki talenat, recimo ukoliko umete da svirate neki instrument ili lepo pišete, obavezno nađite način da mu to pokažete. Ako lepo pevate, vodite ga na karaoke. Uradite bilo šta što će mu pokazati da po nečemu odskačete.

RAK

Ako je neko zaljubljen u ljubav, to su Rakovi. Dakle, ako je sam, verovatno svake večeri očajava i priželjkuje da je u vezi. Zato mu recite da je savršen materijal za dečka i da bi svaka devojka bila prava srećnica da ga ima. Biće vaš iste sekunde.

LAV

Obasipajte ga komplimentima, uvek i u svakoj prilici. Pohvalite mu izgled, ali i um. I naročito naglasite da ima neverovatnu seksualnu privlačnost.

DEVICA

Device su izuzetno stidljive, pa ćete svakako vi morati da napravite prvi korak, ali ništa previše direktno ili ekstremno. Počnite od sitnica poput ispijanja kafe i polako gradite odnos, inače ćete ga oterati.

VAGA

Važno je da što više vremena provodite zajedno. Priključite mu se u nekoj njegovoj omiljenoj aktivnosti i radite to što češće, i uskoro će shvatiti da je zaljubljen u vas.

ŠKORPIJA

Poljubite ga. Da, deluje preterano, ali Škorpije samo tako reaguju. Škorpija ne želi da priča o osećanjima, niti da provede veče u razgovoru u kome definišete vaš odnos. Njih interesuju samo postupci. Dakle, ako vam se sviđa, to mu pokažite.

2017-05-veza_171795253

STRELAC

Strelčevi su vrlo nestrpljivi i neće dugo čekati na vaš potez, zato morate da budete brzi i efikasni. Pozovite ga kod sebe da gledate film i onda ga poljubite, a odatle će sve krenuti svojim tokom.

JARAC

Jarca nikako ne treba gušiti. Kada ga pozovete da izađete, ne treba da pravite dramu oko toga, već ležerno predložite da se vidite. Kada mu šaljete poruku, ni slučajno ne šaljite tri poruke zaredom, već u jednoj koncizno recite sve što imate. Dajte mu prostora inače će pobeći glavom bez obzira.

VODOLIJA

Muškarac u znaku Vodolije obožava grandiozne romantične gestove. Kada biste mu napisali pesmu, sasvim biste ga oborili s nogu. Uradite nešto za šta ste uvereni da može da se nađe samo u romantičnim komedijama i pašće na to.

RIBE

Muškarac u znaku Ribe je verovatno okružen prijateljicama, i zato morate jasno da mu stavite do znanja da nemate prijateljske već ljubavne namere, jer ćete inače završiti u gomili prijateljica iz koje se nikad nećete iščupati.

(desilose.com)

loading...

Facebook komentari