Facebook sada želi biti i vaša glavna aplikacija za prognozu

Facebook je obogatio obavijesti o vremenu i u svoju aplikaciju ubacio punokrvnu prognozu po danima kako se više ne bi morali zamarati i odlaziti izvan njihove aplikacije da to saznamo

Facebook zna da je vrijeme čisti zicer… Vremenska prognoza je tema o kojoj su ljudi uvijek spremni raspravljati i svi redovito želimo znati kakvo će biti vrijeme popodne, sutra ili za pet dana. Zbog toga nas već neko vrijeme i kratkom porukom obavještavaju o tome da će danas padati kiša ili da pripremimo kišobran.

No, sada su pokazali da imaju puno veće ambicije i u desktop i mobilnu verziju Facebooka ubacili punokrvnu meteo aplikaciju. Tako žele da odmah budemo informirani, ali i da nemamo razloga otvarati zasebnu aplikaciju s prognozom i trošimo svoje vrijeme izvan Facebooka.

 

Novim promjenama i dalje će se na vrhu NewsFeeda prikazivati obavijesti o vremenu, ali s više detalja te ćete moći staviti notifikacije za razne vremenske prilike, što se testira. Do vremenske prognoze možete doći klikom na izbornik u Facebook i naći ga pod aplikacijama. Trenutno vam prikazuje prognozu za vašu lokaciju, a ovdje pod postavkama možete dodati druge gradove.

Kako je mnogima Facebook jedna od prvih stvari koju provjere čim otvore oči, ova bogatija prognoza je dobrodošao dodatak. Za prognozu je inače zaslužan Weather.com servis.

loading...

Facebook komentari