Fizički izgled NIJE najbitniji: OVO je muškarcima najprivlačnije kod devojka

Muškarca padaju na sasvim obične, prirodne i spontane stvari.

Sledeću listu morate da pročitate i sigurno će vam vratiti osmeh na lice.

Spontano i prirodno
Muškarac voli da vidi ženu u mini suknji, bez dileme. Međutim, jutarnji prizor njegove drage kako se još u pidžami proteže na krevetu ispunjava njegovo srce. Jedna tako spontana stvar može da probudi one najlepše emocije kod muškarca. Osećaj intime, pripadnosti i prisnosti.

Messy hair
Možete da potrošite brdo para na odlaske kod frizera i skupocene preparate, ali muškarcima je bez dileme najseksepilnija prirodna, opuštena, talasasta kosa koja pada preko ramena.

Bez preterivanja
Slična stvar je i sa šminkom. Muškarci najviše vole lice bez šminke, mada nema ništa loše ni u minimalnom, potpuno prirodnom mejkapu. Oni ne vole preterivanje, izveštačenost. Najslađi su im poljupci bez karmina.

Nesavršenosti su skroz ok
Uvreženo je mišljenje da muškarci kod žene vole da vide ravan stomak sa trbušnjacima, što zapravo i nije baš tačno. Oni, ipak, preferiraju malo zaobljeniji stomačić. Merilin Monro je jednom prilikom rekla: “Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona”.

Iako su ženama muka broj jedan, muškarci bore smatraju privlačnim. Suptilne bore na licu znak su iskustva, mudrosti i zrelosti

Zdrav apetit
U društvu se najslađe jede, zato muškarci vole da kraj sebe imaju devojku sa kojom će moći da uživaju u hrani. Međutim, treba napraviti razliku između dobrog apetita i prejedanja.

Iako je mnogim devojkama frustrirajuće da nose naočare za vid, muškarcima one uopšte ne smetaju, naprotiv. Kada vide devojku sa naočarima, stiču utisak da je reč o ozbiljnoj, samosvesnoj i nezavisnoj ženi.

Seksi linije posle sunčanja
Na iznenađenje mnogih žena, muškarci trag od kupaćeg nakon sunčanja smatraju izuzetno seksi. Njima ne smeta malo bele kože na mestima gde vaše intimne delove pokriva kupaći.

Maštarenje
Tačno je da muškarci vole miniće, ali duge suknje im nisu ništa manje seksi. Ostavljaju im dovoljno prostora za maštu.

Stopala su zavodljiva
Na kraju, savet za žene – ne skrivajte svoja stopala od partnera, oni vole da vide golo žensko stopalo. To im je jedan od najseksepilnijih delova ženskog tela, piše Bright Side.

Izvor: Stil.rs

loading...

Facebook komentari