SAMO GLUPAČE PRAVE OVE GREŠKE: 5 stvari zbog kojih ćete IZGUBITI voljenog muškarca..

 

Ponekad se malo zanesemo, a ne računamo na to da druga strana možda ne oseća sve istim intenzitetom..

Svaka veza na početku ima svoju fazu “medenog meseca” kada je sve savršeno i jednostavno želimo da provodimo svaku sekundu sa osobom koja nam se sviđa.

Međutim, ponekad se malo zanesemo, a ne računamo na to da druga strana možda ne oseća sve istim intenzitetom.

Ovo su znakovi koji ukazuju na to da se prebrzo zaljubljujete:

1.Otkazujete sve zbog njega

Kada vam on početkom nedelje predloži da nešto radite za vikend, ali ne definiše šta i kada, vi odmah otkazujete sve što ste nameravali da radite za vikend i sledećih par dana čekate njegov poziv. Zapamtite da predlog nije plan i da postoji šansa da će ih pomeniti.

2.Bespotrebno se odričete vama dragih stvari

Ako vam on kaže da mu se ne dopadaju farmerke koje nosite ili da vam ruž loše stoji, to ne znači da bi trebalo da se odreknete toga. Imajte svoj stav, jer ništa gore na svetu ne postoji od osobe koja nema stav.

Ne odustajte od sebe zbog komentara koji su nastali u zezanju, a ako osetite da je u pitanju ozbiljan pokušaj da vas promeni i “oblikuje” prema svojim standardima, onda umesto da menjate farmerke i ruž promenite frajera.

3. Stvarate ozbiljne planove

Videli ste ga kako drži dete u naručju i izgleda prelepo, a u vama se bude planovi o vašem detetu. Prikočite, to je samo dete u njegovom naručju.

Takve stvari planiraju se u dvoje stoga, a ovakva razmišljanja sačuvajte za trenutak u kojem ćete biti sto odsto sigurni da su njegove namere ozbiljne.

4.Stalno pokušavate da komunicirate sa njim

Zovete ga često, ako vam se ne javlja šaljete SMS poruke i pitate ga gde je, šta radi (čak i kada to znate). Smanjite pozive i poruke kako ga ne biste uplašili.

5.Svima pričate kako nikada niste upoznali boljeg muškarca

Pričekajte da ga što bolje upoznate. Početak veze nije vreme za donošenje ovakvih zaključaka i zato mu dajte priliku da prvo potvrdi pozitivno mišljenje koje imate o njemu ili se možda “otkrije” u pravom svetlu.

Na početku veze sve je med i mleko, a šta kad “medeni” period prođe pa vi shvatite da on nije baš taj najdivniji i najbolji? Ispašćete smešni.

(zadovoljna.hr)

loading...

Facebook komentari