“Hajde da se volimo“ naslovna numera novog nastavka Breninog filma!

Sedam dana nakon što smo prvi objavili da Lepa Brena uskoro sa svojim timom snima četvrti nastavak filma „Hajde da se volimo“, pjevačica je na svom  profilu na društvenim mrežama objavila dio nove istoimene pjesme.

Ne daj da te kradu od mene, loši ljudi da nas promijene, gdje smo kada oči sklopimo pusti „Hajde da se volimo“ – stihovi su nove Brenine pjesme koju je premijerno akapela otpjevala u intervjuu koji je dala za jednu regionalnu televiziju.

To bi trebala biti naslovna kompozicija koja će se pojaviti u četvrtom nastavku Breninog filma. Polako radimo na tome, a rokove u ovom momentu ne mogu precizirati, budući da je sve tek u pripremnom periodu. Samo ne znam kako ste saznali za ove detalje, a i Brena vas je jednim dijelom zaintrigirala objavljujući dio nove pjesme.

brena-film

Od vas se zaista ne može pobjeći – rekao nam je u telefonskom razgovoru sagovornik iz Breninog tima, kojeg ugovor obavezuje da mu ne objavljujemo ime, kao  niti ijednu rečenicu iz scenarija koji je još uvijek u fazi razrade.

Imat ćete sve informacije kada Brena da zeleno svjetlo i kada objelodani i to postane zvanično – kaže on.

No, Express ne bi bio Express kada ne bi saznao još koji detalj više. Šuška se da bi se u filmu pored beogradskih i nekoliko sarajevskih glumaca trebalo pojaviti i nekoliko studenata završne godine Akademije scenskih umjetnosti iz Breninog rodnog grada Tuzle.

Toj vezi je navodno kumovao i Brenin veliki prijatelj, poznati glumac i danas direktor „Kamernog teatra 55“ Emir Hadžihafizbegović, također rođeni Tuzlak, koji je ostvario već zapažene uloge u prethodnim dijelovima mjuzikla „Hajde da se volimo“.

Izvor: Express Magazin

loading...

Facebook komentari