ON HOĆE SAMO SEKS: Prepoznajte lika koji ne želi da se VEŽE za vas..

 

Frajeri kojima je jedini cilj odvući ženu u krevet, otići nakon seksa i nikad se više ne javiti nisu pretjerano obljubljeni među ženskom populacijom, ma koliko zgodni i slatkorječivi bili.

Naravno, oni svoje namjere pokušavaju dobro zakamuflirati kako ih se ne bi odmah raskrinkalo, no uz malo pažnje, prepoznat ćete takvog lika na vrijeme i riješiti ga se po kratkom postupku. Svi oni, više manje, rade po istom principu …

Prvo vas uvrijede

Jer taj stari trik, nažalost, pali gotovo bez greške. Kažu vam nešto zbog čega se osjećate manje vrijedno, a nesigurne će žene odmah pokušati dokazati suprotno. Na kraju tog dokazivanja uvijek je – seks.

Ne obraćaju pažnju na vas

Više ga zanimaju vaše frendice, naravno, samo zato da bi u vama probudili ljubomoru i želju za dokazivanjem u nadi da će vas tako privući u krevet.

Popularan je

Zna svakoga u kafiću i klubu, s konobarima je stari prijatelj, nema srama ni prema ljudima koje je tek upoznao … takav lik će se snaći u pustinji ako treba. Čim ugledate takvog koji uz to krene s jednim od gornjih koraka, jasno mu dajte do znanja da niste zainteresirani …

(metro-portal.rtl.hr)

 

loading...

Facebook komentari