HOROSKOP: Sa kojim znakom nikad NE TREBA da ulazite u vezu, ako ne želite da vam srce bude slomljeno

 

Ovan i Jarac

Ovnovi vole kršiti pravila dok ih Jarčevi vole stvarati. Ovan će se stalno osećati kao da je kritikovan. Spontanost je deo ličnosti Ovnova koji ne može (i ne treba!) zanemariti, dok Jarac ne može ni na običnu večeru otići a da prethodno ne rezerviše sto. Oboje ste ambiciozni, ali Jarac radoholičar je oženjen za posao.

Bik i Vodolija

Bik voli neka uspostavljena pravila i tradiciju, a slobodoumne Vodolije poštuje sve osim reda. U vezama je Bik jako srdačan, otvoren i romantičan, dok Vodolija živi na čudnoj granici između paradoksa logike i buntovništva. Vodolija nikad neće shvatiti potrebu Bika da svaki dan čuje “volim te”. Plus: Vodolije su preškrte da plate sve one luksuzne stvari, večere i putovanja o kojima Bik sanja…

Blizanci i Škorpija

Ovaj par je idealan u igri zavođenja (čitajte: svakodnevne seksi poruke i fotke na Snapchatu su nezaobilazne!), ali čim pokušate definisati neke stvari, nastaju problemi. Škorpija zahteva posvećenost i vernost praktično od prvog poljupca, a Blizancima je više do cool flertovanja i eksperimentisanja. Zbog toga bi Škorpije u ovakvoj vezi mogle da postanu jako paranoične i ljubomorne.

Rak i Strelac

Veseli, živopisni Strelci uđu ti u život i razdrmaju ga od glave do pete. Ponekad je upravo to ono što vam treba, ali s druge strane…ne može se baš svako dugoročno nositi s njima. Rakovi jako vole jedan-na-jedan vreme, dok Strelac preferira društvo, putovanja i – zabavu. Nedostatak konekcije biće jako bolan.

Lav i Ribe

Koliko god su sanjari, Ribe znaju pasti u jako nestabilna i pomalo depresivna stanja. Lava će ovo lično pogoditi i u takvim će trenucima – poludeti. Ribe mogu ići toliko daleko da će ignorisati poruke i pozive dok same ne stanu na noge. Plus: Ni jedno od vas baš ne zna dobro da raspolaže novcem, zbog čega ćete večno voditi borbu s dugovima.

Devica i Vaga

Oboje pametni, kulturni i znaju šta hoće. Imate neverovatno slične interese i volite dobre stvari u životu. Ma izlasci će vam biti fantastični…ako ih uspete dogovoriti. Device zahtevaju definicije. Vage žive na “možda” i “nazovi me kasnije”. Pre nego što se Devica opusti i otvori, treba znati na čemu je s drugom osobom. Vage jedva da se mogu obvezati na večeru. I mrze kada ih neko sili na romantični odnos. Devicino strpljenje polako će se istopiti i probuditi jednu jako isfrustriranu osobu – što, drage Device, nikad nije dobra fora!

(24sata)

loading...

Facebook komentari